Dr. Nemény András Dr. László Győző Horváth Soma Dr. Horváth Attila Városháza Hírek (2014 – 2019)

Városháza

Fotópályázati felhívás

Ebben az évben is meghirdetjük a sajtófotó pályázatot. A pályázati felhívás szövege itt olvasható:

Sajtófotó pályázati felhívás 2017

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata hetedik alkalommal hirdeti meg a Magyar Sajtó Napja alkalmából a fotóriporterek, fotósok számára sajtófotó pályázatot. A pályázat célja bemutatni Szombathely fontosabb és érdekesebb eseményeit, a sport- és kulturális, valamint mindennapi életét a fotóriporterek objektívén keresztül.

Pályázati feltételek:

A sajtófotó pályázaton részt vehetnek a szombathelyi médiában tevékenykedő fotósok és fotóriporterek a 2016-ban készült, Szombathely eseményeiről, nevezetességeiről, valamint sport- és kulturális rendezvényeit megörökítő felvételeikkel. Egy pályázó maximum 9 db (kategóriánként 3-3) képpel nevezhet. A pályázatra egyedi képek küldhetők be, sorozat értékelésére nincs lehetőség.

Manipulált, montírozott kép nem küldhető be. A képeken tartalmi változtatás nem lehetséges, a színek és tónusok szintjeinek utólagos beállítása, optimalizálása megengedett.

Az alkotó köteles a személyiségi-jogi kérdéseket a képen szereplő személyekkel rendezni. A kiállításra került fotókkal kapcsolatban felmerült jogi problémákért a pályázat kiírója és szervezője felelősséget nem vállal.

A pályázat beadása díjmentes.

Kategóriák:

- HÍR, KÖZÉLET (HIR)

- KULTÚRA, MŰVÉSZET (KM)

- SPORT (SP)

A zsűrizésre az eredeti méretű képet kell beküldeni, amelynek vízszintes pixelszámának legalább 3500-nak kell lennie. A kép fájlnevéből a kategóriának ki kell derülnie.

A beküldött képeket fotóriporterekből álló zsűri bírálja el, és kategóriánként egy-egy díjat oszt ki. A díjakat dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere a 2017. március 15-én, az AGORA-Savaria Filmszínház aulájában, a Magyar Sajtó Napja alkalmából rendezett VII. Szombathelyi Sajtófotó Kiállítás megnyitó ünnepségén adja át a nyerteseknek.

A zsűrizéshez a képeket és a hozzájuk tartozó képaláírásokat, címeket a sajtofoto2017@szombathely.hu e-mail címre várjuk vagy egyéb adathordozón - munkaidőben a Városháza kommunikációs irodájába.

A pályázat beadási határideje: 2017. február 17.

Kérjük a pályázókat, hogy a megjelölt időpontot tartsák be!

További hírek (10 db)

Programok

Kedves Látogató!

Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések miatt a programok, rendezvények megtartása bizonytalan időre szünetel.

Kérjük, hogy figyelje a veszélyhelyzettel kapcsolatos tájékoztatásokat, és látogasson vissza programajánló oldalunkra később.

Köszönjük!

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Adatok betöltése, kérem várjon...