Dr. Nemény András Dr. László Győző Horváth Soma Dr. Horváth Attila Városháza Hírek (2014 – 2019)

Horváth Soma

Sajtótájékoztató a Savaria Szimfonikus Zenekar idei programjairól

Sajtótájékoztatót tartott a 2020-as tervezett tevékenységéről a Savaria Szimfonikus Zenekar a zsinagóga udvarban hétfő délután. Az eseményen részt vett Horváth Soma, Szombathely MJV kultúráért is felelős alpolgármestere és Kiss Barna, a Savaria Szimfónikus Zenekar igazgatója is. Horváth Soma elmondta: nem állt le a kulturális élet Szombathelyen, csak a virtuális térbe költözött át. Folyamatos az együttgondolkodás az intézményvezetőkkel arról, hogy miként lehetne a művészeti, művelődési tartalmakat más formában is eljuttatni a városlakókhoz, ennek egyik formája a köztéri koncert. Kiss Barna zenekar-igazgató megjegyezte: a HangKözTér programsorozattal hetente kétszer, este fél héttől jelentkeznek, ugyanakkor az online csatornákon is aktívak maradnak. Többek között arra is készülnek, hogy élő közvetítésű koncertet adjanak a Bartók Teremből. A HangKözTér első 3 minikoncertje május 21-én lesz látható-hallható a Derkovits lakótelepen.

Fotó: Büki László / Savaria Szimfonikus Zenekar


Galéria (5 db)

További hírek (10 db)

Programok

Kedves Látogató!

Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések miatt a programok, rendezvények megtartása bizonytalan időre szünetel.

Kérjük, hogy figyelje a veszélyhelyzettel kapcsolatos tájékoztatásokat, és látogasson vissza programajánló oldalunkra később.

Köszönjük!

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Adatok betöltése, kérem várjon...