Dr. Nemény András Dr. László Győző Horváth Soma Dr. Horváth Attila Városháza Hírek (2014 – 2019)

Dr. Nemény András

Nagy értékű felajánlás a szombathelyi önkéntesek munkájához

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet első heteiben az önkormányzat felhívást tett közzé, amelyben önkénteseket toborozott különböző feladatokra. Szerencsére rengetegen jelentkeztek, ami értelemszerűen jelentős adminisztrációs feladatot is jelentett a hivatali kollégáknak.

Ezzel egyidőben a szombathelyi Z3 Systems is nagylelkű fejalánlást tett: a cég önként és teljesen ingyenesen lefejleszett egy rendszert, ami a hivatali munkatársak nagy segítségére volt az önkéntesek munkájának szervezésével és irányításával kapcsolatban.

Hétfőn dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere és Németh Ákos, az önkénteseket is koordináló tanácsnok megköszönte a cég munkatársainak a nagy értékű felajánlását, és azt, hogy valós, éles helyzetben akkor nyújtottak segítséget, amikor a legjobban volt rá szükség.

Fotó: Bonyhádi Zoltán


Galéria (3 db)

További hírek (10 db)

Programok

Kedves Látogató!

Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések miatt a programok, rendezvények megtartása bizonytalan időre szünetel.

Kérjük, hogy figyelje a veszélyhelyzettel kapcsolatos tájékoztatásokat, és látogasson vissza programajánló oldalunkra később.

Köszönjük!

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Adatok betöltése, kérem várjon...