Felhívások

Felhívás a „Szociális Munkáért Életmű –díj ” kitüntetés adományozásának kezdeményezésére

Érvényes: 2020.07.14 - 2020.08.31

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 7/2016. (III.1.) önkormányzati rendeletében foglaltak alapján „Szociális Munkáért Életmű - díj” adományozható annak a szociális területen tevékenykedő személynek, aki hosszabb időn át – de legalább 25 éven keresztül – kiemelkedő szakmai munkájával a város polgárainak körében közmegbecsülést szerzett.

A díj adományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármester, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselőcsoport (frakció), a Közgyűlés Szociális és Lakás Bizottsága, a városban működő szociális intézmények vezetői, a szociális területen működő karitatív szervezetek vezetői, az idősekkel foglalkozó civil szervezetek vezetői. A kitüntetések adományozását az Szociális és Lakás Bizottság útján kell kezdeményezni, erre a célra rendszeresített nyomtatvány pontos kitöltésével, mely letölthető a "kapcsolódó dokumentumok" alatt.

A kitüntetési javaslatoknak 2020. augusztus 31-én 16.00 óráig kell beérkezni a Szociális és Intézményi Iroda címére (Szombathely, Kossuth L. u. 1-3. III. emelet 303.szoba).

További felhívások (0 db)

Programok

Kedves Látogató!

Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések miatt a programok, rendezvények megtartása bizonytalan időre szünetel.

Kérjük, hogy figyelje a veszélyhelyzettel kapcsolatos tájékoztatásokat, és látogasson vissza programajánló oldalunkra később.

Köszönjük!

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Adatok betöltése, kérem várjon...