Képviselői, tisztségviselői fogadóórák

Kelemen Krisztián,

Szombathely Megyei Jogú Város 9. számú választókerületének önkormányzati képviselője 2020. július 20-án (hétfőn) 16,00 - 17,00 óráig fogadóórát tart a Horvát Oktatási Központban (Szombathely, Pázmány P. körút 28/a.). Kérjük a fogadóórára érkezőket, hogy vigyázzanak egymásra és tartsák be az egészségügyi ajánlásokat.

Tóth Kálmán,

Szombathely Megyei Jogú Város 14. sz. választókerületének önkormányzati képviselője 2020. július 23-án (csütörtökön) 17,00 órakor fogadóórát tart a Zarkaházi Szily kastélyban (Szombathely, Győzelem u. 1.). Kérjük a fogadóórára érkezőket, hogy vigyázzanak egymásra és tartsák be az egészségügyi ajánlásokat. Az önkormányzati képviselő a fogadóóra ideje alatt, 17.00 - 18.00 óra között telefonon is hívható a +36/30/966-4968-as telefonszámon. A telefonon jelentkező választópolgár az általa megadott telefonszámon visszahívásra kerül.

Programok

Kedves Látogató!

Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések miatt a programok, rendezvények megtartása bizonytalan időre szünetel.

Kérjük, hogy figyelje a veszélyhelyzettel kapcsolatos tájékoztatásokat, és látogasson vissza programajánló oldalunkra később.

Köszönjük!

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Adatok betöltése, kérem várjon...