Önkormányzati Álláshirdetés Országos fejlesztési pályázatok Programalap - mini projektek támogatására

Önkormányzati

„Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa pályázatot hirdet

Érvényes: 2018.04.10 - 2018.04.27

a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű – szegény, sérült, idős, gyermek – személyeket és családokat támogató helyi civil szervezetek, vagy országos szervezetek helyi csoportjai ré-szére. A pályázó szervezet vagy olyan programokhoz kérhet támogatást, amelyeket a hátrá-nyos helyzetű személyek részére szerveznek, vagy a látókörükben élő rászorulók közvetlen támogatásához. A benyújtott pályázati dokumentáció térjen ki annak ismertetésére, hogy a támogatások milyen formában jutnak el közvetlenül a célszemélyekhez, és ennek megtörténtét majd a beszámolóban is részletezzék. A pályázó a benyújtott kérelmével több programja meg-valósításához is kérhet támogatást, de egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be. Egy pá-lyázattal legfeljebb 300 ezer forint támogatás nyerhető el. Szombathely, 2018. április 5. Hamza István a Kuratórium elnöke

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatokat benyújtani kizárólag – Szombathely város honlapján www.szombathely.hu/ugyintezes/ menüpontban elérhető – a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszerébe (a továbbiakban JATR) történő bejelentkezést követően, a pályázati dokumentáció kitöltésével lehet.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a szervezet regisztráljon a JATR-ben. Azon szervezeteknek, amelyek ezt az elmúlt évben megtették idén is meg kell újítani regisztrációjukat. Regisztrálni tehát minden évben újból kell, de évenként csak egyszer. Regisztrálni minden évben január 10-e után lehet, legkésőbb a pályázat benyújtása előtt két nappal.

Regisztrálni a www.szombathely.hu honlapon található Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere, Regisztráció menüpontja segítségével lehet.

A regisztráció során szükséges az alábbi kötelező mellékletek feltöltése (pdf. formátumban):

  • A szervezet aláírt, hatályos alapdokumentuma (alapító okirata, alapszabálya)
  • 30 napnál nem régebbi bírósági /cégbírósági bejegyzést igazoló kivonat (bírósági kivonat),
  • 30 napnál nem régebbi hitelesített banki aláírási minta/címpéldány.

Javasoljuk a fentiekben felsorolt dokumentumokat a regisztráció megkezdése előtt beszerezni.

A regisztráció elfogadása után az Alapítványtól e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere felületre, ahol benyújthatóvá válik a pályázat.

A pályázati űrlap az alábbi elérési útvonalon érhető el:

Támogatások/Pályázatok/Jóléti Alapítvány pályázat

A regisztrációhoz és a pályázat kitöltéséhez az önkormányzat munkatársai a JATR rendszerben megadott elérhetőségen adnak segítséget.

A pályázat tartalmi követelményei:

A pályázatban közölni kell a pályázat részletes leírását, milyen célcsoportot kívánnak támogatni és a támogatási igény felhasználására vonatkozó részletes költségvetés tervezetét. A költségvetésben egyértelműen jelölni kell, mely költségeket biztosítja a szervezet saját forrásból és melyekre igényel támogatást?

Az Alapítvány a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt, amelyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a megvalósítás során megjeleníti azt a tényt, hogy programjához a Jóléti Alapítványtól kapott támogatást.

A támogatás felhasználásáról a program megvalósítását követően, de legkésőbb az alábbiakban megadott határidőig beszámolót kell készíteni és elektronikusan be kell nyújtani. Célszerű a program megvalósítását dokumentáló fényképeket is mellékelni. A pénzügyi elszámolást – hitelesített számlamásolatokat – az elektronikus feltöltés mellett papír alapon is be kell nyújtani.

Határidők:

A pályázat benyújtható 2018. április 13-tól április 27-én 24 óráig.

A pályázat elbírálásának eredményéről 2018. május 11-től lehet tájékozódni a JATR rendszerben, és ekkor ad összefoglaló tájékoztatást a Jóléti Alapítvány Kuratóriuma.

A támogatási szerződéseket 2018. május 24-én 13 órától május 25-én 12 óráig lehet aláírni a Városháza portáján.

A pályázott programokat 2018. december 17-e előtt kell megvalósítani. Javasoljuk, hogy a programokon készüljenek fényképfelvételek.

A támogatás felhasználásáról szóló beszámolót – rövid szöveges beszámolót, a hitelesített számlamásolatokat, és ha készültek fényképek, akkor azokat is – elektronikus úton legkésőbb 2019. január 10-én, csütörtökön 24 óráig kell benyújtani (JATR rendszeren keresztül). A papír számlamásolatok beadásának legvégső időpontja 2019. január 11. 11 óra.

 

További felhívások (0 db)

Programok

Előadás/Kiállítás: FÖLD NAPJA

Helyszín: Csónakázó tó, Szombathely, Kenderesi út
Időpont: 2018 Április 22. (Vasárnap) 10:00

ROMA KÉPZŐMŰVÉSZEK KIÁLLÍTÁSA (Előadás/Kiállítás)

AGORA - Művelődési és Sportház, Szombathely, Március 15. tér 5.
2018 Április 22. (Vasárnap) 08:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
ÁKOS 50 (Zene/Koncert)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2018 Április 21. (Szombat) 20:00

Még több Zene/Koncert ...
HUNGAST-Hakadás - MCM-Diamant Kaposvári Egyetem (Sport)

Haladás Sportkomplexum , Szombathely, Rohonci út 3.
2018 Április 29. (Vasárnap) 18:00

Még több Sport ...
Brenner János boldoggá avatása (Egyházi, vallási)

Szombathelyi Emlékmű domb, Szombathely, Bartók Béla krt.
2018 Május 01. (Kedd) 09:00

Még több Egyházi, vallási ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...