Önkormányzati Álláshirdetés Országos fejlesztési pályázatok Programalap - mini projektek támogatására

Önkormányzati

Pályázati felhívás - Családok Karácsonya 2018.

Érvényes: 2018.09.25 - 2018.10.31

„Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa pályázatot hirdet a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű – szegény, sérült, idős, gyermek – személyeket és családokat támogató helyi civil szervezetek, vagy országos szervezetek helyi csoportjai részére.

Az Alapítvány a „Családok Karácsonya 2018” program keretében tartós élelmiszerekből állít össze egységcsomagokat, és a civil szervezetek e csomagokra pályázhatnak. A pályázatban tehát azt kell közölni, hogy hány csomagot – legfeljebb 100 db-ot – szeretnének szétosztani. Egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatokat benyújtani kizárólag – Szombathely város honlapján www.szombathely.hu/ugyintezes/ menüpontban elérhető – a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszerébe (a továbbiakban JATR) történő bejelentkezést követően, a pályázati dokumentáció kitöltésével lehet.

Azon pályázóknak, akik a JATR rendszerben idén már regisztráltak, ismételten nem kell regisztrálniuk. A JATR rendszerbe való bejelentkezés során korábban használt felhasználó névvel és jelszóval tudnak most is bejelentkezni.

Azon szervezetek, akik még nem regisztráltak, regisztrálniuk kell a www.szombathely.hu honlapon található Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere, Regisztráció menüpontja segítségével.

A regisztráció során szükséges az alábbi kötelező mellékletek feltöltése (pdf. formátumban):

  • A szervezet aláírt, hatályos alapdokumentuma (alapító okirata, alapszabálya)
  • 30 napnál nem régebbi bírósági /cégbírósági bejegyzést igazoló kivonat (bírósági kivonat),
  • 30 napnál nem régebbi hitelesített banki aláírási minta/címpéldány.

Javasoljuk a fentiekben felsorolt dokumentumokat a regisztráció megkezdése előtt beszerezni.

A regisztráció elfogadása után az Alapítványtól e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere felületre, ahol benyújthatóvá válik a pályázat.

A pályázati űrlap az alábbi elérési útvonalon érhető el: Támogatások/Pályázatok/Jóléti Alapítvány pályázat

A regisztrációhoz és a pályázat kitöltéséhez az önkormányzat munkatársai a JATR rendszerben megadott elérhetőségen adnak segítséget.

A pályázat tartalmi követelményei:

A pályázatban közölni kell a pályázat részletes leírását, milyen célcsoportot kívánnak támogatni és milyen módon osztják ki a csomagokat?

A benyújtott pályázati dokumentáció térjen ki annak ismertetésére, hogy a csomagokat milyen hátrányos helyzetű személyeknek és családoknak kívánják átadni. Költségvetés helyett a pályázat során elnyerni kívánt csomagok darabszámát kell megadni.

Az Alapítvány a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt, amelyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a Jóléti Alapítvány logójával ellátott csomagokat adja át a támogatásban részesülőknek. A szervezet a csomagok átvételével egyidejűleg vállalja, hogy a csomagok szétosztásánál „Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa Kuratóriumának bármelyik tagja jelen lehet.

A támogatás felhasználásáról készítendő beszámolóhoz a csomagok átvételét igazoló aláíró lap – melynek tartalma: Az átvevő neve, lakcíme és sajátkezű aláírása – másolatát, esetleg az átadást dokumentáló fényképeket is mellékelni kell.

Határidők: A pályázat benyújtható 2018. október 10. napjától október 31. napján éjfélig.

A pályázat elbírálásának eredményéről 2018. november 19-től lehet tájékozódni a JATR rendszerben, és ekkor ad összefoglaló tájékoztatást a Jóléti Alapítvány Kuratóriuma.

A sikeresen pályázó szervezetek a támogatási szerződéseket 2018. december 18-án a csomagok átvételekor írhatják alá a Városházán 13 – 15 óra között. Az aláírásra hozzanak bélyegzőt, és szervezzék meg a csomagjaik elszállítását is.

A pályázott csomagokat 2018. december 18-a és 2018. december 31-e között kell kiosztani. A csomagok átvételét névsor felfektetésével és annak a támogatásban részesülő aláírásával kell igazolni. Javasoljuk, hogy a csomagok átadásakor készüljenek fényképfelvételek.

A támogatás felhasználásáról szóló elszámolást – rövid szöveges beszámolót, az aláíró lapok másolatát, és ha készültek fényképek, akkor azokat is – elektronikus úton 2018. január 10-én, csütörtökön 12 óráig kell benyújtani (JATR rendszeren keresztül).

Szombathely, 2018. szeptember 25.

Hamza István
a Kuratórium elnöke

További felhívások (0 db)

Programok

Gyerekeknek: MÁRTON NAPI JÁTSZÓPROGRAM – Kalandjáték Savariában c. játszóház

Helyszín: Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér, Szombathely,
Időpont: 2018 November 09. (Péntek) 12:00

SZENT MÁRTON-NAPI ORSZÁGOS NAGYVÁSÁR (Szent Márton Programsorozat)

Vasi Skanzen, Szombathely, Árpád út
2018 November 09. (Péntek) 15:00

Még több Szent Márton Programsorozat ...
Vesperás Szent Márton tiszteletére és lampionos felvonulás (Szent Márton Programsorozat)

Székesegyház - Püspöki Palota, Szombathely, Mindszenty József tér
2018 November 09. (Péntek) 17:00

Még több Szent Márton Programsorozat ...
Ünnepi szentmise Szent Márton, az Egyházmegye védőszentjének tiszteletére (Szent Márton Programsorozat)

Sarlós Boldogasszony Székesegyház, Szombathely, Mindszenthy tér
2018 November 10. (Szombat) 10:00

Még több Szent Márton Programsorozat ...
SZENT MÁRTON DÍJÁTADÓ GÁLA (Szent Márton Programsorozat)

AGORA - Művelődési és Sportház, Szombathely, Március 15. tér
2018 November 10. (Szombat) 18:00

Még több Szent Márton Programsorozat ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...