Dr. Puskás Tivadar Koczka Tibor Illés Károly Molnár Miklós Lendvai Ferenc Városháza

Városháza

2018.02.16 11:00

Az ismerősök, családtagok, kollégák a Jáki úti temetőben vettek végső búcsút Angyal Lászlótól, a Városháza kommunikációs vezetőjétől. Gyászbeszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott.

2018.02.12 09:23

1962. június 19. - 2018. február 8.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Pénteken 12 órakor indul a jegyértékesítés a Haladás Sportkomplexum 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségére, melyre a Rohonci úti stadion épületrészében kerül sor

Befejeződött a Haladás Sportkomplexum építési munkálata Szombathelyen. A létesítmény műszaki átadás-átvételi folyamata rendben lezajlott, jelenleg garanciális és utójavítási munkákat végez a kivitelező. A hivatalos nyitóünnepségre 2017. november 8-án kerül sor a Rohonci úti sportkomplexumban. Az ünnepségre 1200-3500 forint között lehet majd jegyet váltani, a tervek szerint 2017. október 24-től.

Az aradi vértanúk halálának 168. évfordulóján szentmisével kezdődött a városi ünnepség. Emlékbeszédet dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője mondott a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium diákjainak műsora után, majd a mártírok emlékfalánál dr. Puskás Tivadarral, Szombathely Megyei Jogú Város polgármesterével, és dr. Takátsné dr. Tenki Máriával, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnökével koszorúzott. A Batthyány téri emléktáblánál a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjai adtak műsort, majd mécsesekkel emlékeztek. A rendezvényen a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület 11-es Huszár Tagozata működött közre.

A vajdahunyadi Corvin Savaria Társaság meghívására szeptember 24-27. között a szombathelyi önkormányzat képviseletében dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Kecskés László és Sátory Károly képviselők részt vettek a romániai testvérvárosban a VIII. Hunyad Megyei Magyar Napok rendezvényein. A küldöttség ellátogatott a Matei Corvin Kollégium magyar tagozatára, ahol az óvodás és kisiskolás gyermekek reneszánsz témájú kézműves foglalkozásait tekintették meg. A Corvin Savaria Társaság Magyar házában az egyesület elnökével ünnepélyes keretek között aláírták a Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtott 600.000 forintos támogatásról szóló szerződést. A delegáció látogatást tett Dan Bobouţanu polgármesternél, akivel egyeztetették a két város együttműködésére vonatkozó elképzeléseket, részt vettek a Magyar Napok keretében a várban megrendezett reneszánsz kastélyfesztivál programjain, valamint ellátogattak a Téglás Gábor elméleti líceumba és a Szent Ferenc Alapítványhoz

2017.08.25 19:00

A XVIII. Savaria Történelmi Karnevál péntek esti felvonulása a város utcáin.

Benkő Sándor fotoriporter és Kardos Tamás fotóművész alkotásaiból nyílt kiállítás a XVIII. Savaria Történelmi Karnevál keretében a Zsidó Udvarban.

Dr Székely János megyéspüspök ünnepi szentmiséje után vonták fel a nemzet lobogóját a Szent István szobor előtti téren, ahol az államalapító Szent István Király ünnepe alkalmából mondott ünnepi beszédet dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője. Az ünnepségen részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly alpolgármester és több önkormányzati képviselő. A műsorban fellépett Szabó Tibor színművész, a Boglya Népzenei Együttes, az Ungaresca Táncegyüttes, Szombathely Város Fúvószenekara, a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred díszalegysége, és a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület 11-es Huszár tagozata.

Az Országgyűlés döntése nyomán június 4-e, a trianoni békediktátum napja 2010 óta a Nemzeti Összetartozás Napja. A Szent István parkban tartott városi ünnepségen Illés Károly alpolgármester mondott ünnepi beszédet, közreműködött a Boglya Együttes, az Ungaresca Táncegyüttes, Balogh János színművész és Prikazovics Ferenc. A Vas megyei Kormányhivatal képviseletében Ágh Ernőné főigazgató, a Vas megyei Közgyűlés képviseletében dr. Balázsy Péter jegyző, Szombathely Megyei Jogú Város képviseletében Illés Károly és Koczka Tibor alpolgármester, valamint dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke helyezett el koszorút a 83-as gyalogezred emlékművénél. Mécsesekkel emlékezett Ágh Ernő, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke és Kántás Zoltán önkormányzati képviselő, és valamennyi résztvevő.

Június elején rendezték meg Székelyudvarhelyen a hagyományos mentésügyi konferenciát, amelynek elmaradhatatlan résztvevői a magyar mentőszolgálat dolgozói. A jubileumi rendezvényen részt vett és előadást tartott dr Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A városi pedagógusnapi ünnepség résztvevőit köszöntötte Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere, ünnepi beszédet mondott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője. Az ünnepségen a város elismeréseit Koczka Tibor, dr. Hende Csaba és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke adta át. Az ünnepségen közreműködött a Szombathelyi Benczúr Gyula Utcai Óvoda Katica csoportja és a Reményik Sándor Evangélikus Általános és Művészeti Iskola növendékei.

2017.05.28 09:00

A Magyar Hősök Emlékünnepén a megemlékezés Jáki úti temető hősi parcellájában kezdődött, ahol a résztvevők virágokat helyeztek el az első világháború hősi halált halt katonáinak sírjainál. Emlékbeszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, és dr. Horváth Sándor néprajzos muzeológus mondott. A megemlékezés a Március 15-e téren folytatódott, ahol katonai tiszteletadás mellett vonták fel a nemzet lobogóját. Ünnepi beszédet Harangozó Bertalan kormánymegbízott mondott, majd megkoszorúzták az emlékművet.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös rendőr és tűzoltó napon rendezett ünnepségen adott át elismerést dr. Puskás Tivadar, Szombathely MJV polgármesterének megbízásából Ágh Ernő, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke, valamint dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Pohárköszöntőt mondott, és a résztvevőket, a kitüntetetteket köszöntötte dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője. Az érdeklődők a rendőrség Söptei úti objektumában bemutatókon vehettek részt, különböző érdekes eszközöket is kipróbálhattak.

A Nőnap alkalmából dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, és dr. Károlyi Ákos jegyző köszöntötték a Városháza nő dolgozóit.

A szállópor PM10 koncentrációja 2017. január 31-én 99 μg/m³, 2017. február 1-én 98 μg/m³ volt.

2017.01.27 09:40

Ebben az évben is meghirdetjük a sajtófotó pályázatot. A pályázati felhívás szövege itt olvasható:

A város több mint 100 éves kultúrpalotájában, a megújult Savaria Múzeumban tartották Szombathely jótékonysági bálját. Az esemény elején köszöntőt mondott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az idei bál kedvezményezettje, az Esőemberke Alapítvány számára több mint 600 ezer forintnyi felajánlás gyűlt össze.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke, dr. Horváthné Németh Klára, a FÉHE igazgatója, és dr. Varsányi Péter, a Szombathelyi Közterület-Felügyelet igazgatója tartott sajtótájékoztatót a városban élő hajléktalanokról, a metsző hidegre való tekintettel az elhelyezésükről, a róluk való gondoskodásról. A tájékoztató után megtekintették a városban azokat a helyeket, ahonnan nem sikerült még becsábítani a meleg szállásokra a hajléktalanokat, pedig az éjszakai -15 fokos hidegben életveszélyben vannak. A szolgálat szakemberei kérik, hogy aki olyan feltételezhetően hajléktalan személyt lát, akinek egészsége, élete veszélybe került, az hívja a 06 80 205 165 zöld számot, ahol a szociális szakemberek segítenek majd.

2017.01.04 15:00

Szombathely Megyei Jogú Város Diákönkormányzata szakmai rendezvényt szervezett, amelynek részét képezi egy - az évszakhoz kapcsolódó - ügyességi vetélkedőkkel egybekötött, közös korcsolyázási lehetőség a műjégpályáján is. Délelőtt a diákélettel, a diákönkormányzattal kapcsolatos előadásokat hallgattak meg, a délután az önfeledt kikapcsolódásé volt a műjégpályán.

2016.12.20 15:00

A Városháza dolgozóit a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely MJV. polgármestere. Az ünnepi műsorban közreműködött Prikazovics Ferenc narrátor, és az Attitűdé Balettiskola növendékei, akik eltáncolták a "Rosszul őrzött lány" című balettelőadást. A műsor végén a polgármester meggyújtott egy gyertyát a Városháza karácsonyfáján.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzatának 2016. évi utolsó közgyűlése.

Az Európai Mobilitási Hét programsorozat idei záró konferenciáját tartották Budapesten a közreműködő helyhatóságok vezetőinek, szervezőinek részvételével. A 2002 óta minden szeptemberben megrendezett Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap egyre több emberhez juttatja el a környezetbarát közlekedés üzenetét. A nemzetközi eseménysorozat az önkormányzatokat fenntartható közlekedési intézkedések bevezetésére, a lakosságot pedig az autózás helyett a közösségi közlekedési eszközök használatára, kerékpározásra, gyaloglásra ösztönözi. Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár adta át a programban résztvevő 214 település közül a legjobb szervező önkormányzatoknak járó elismerést, köztük Koczka Tibornak, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármesterének. A legjobb szervező díjat Briski Judit, a Polgármesti Kabinet programszervezője érdemelte ki.

2016.12.08 20:00

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere 2016. december 8.-án „A bűnmegelőzés területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül” miniszteri elismerő oklevelet adományozott Dr. Varsányi Péternek, a Szombathelyi Közterület-felügyelet igazgatójának. Az elismerést a Belügyminisztériumban megtartott ünnepségen Zsinka András, a Belügyminisztérium személyügyi államtitkára adta át Dr. Hatala József r. altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnökének jelenlétében. Varsányi Péter legutóbb tavaly novemberben kapott kitüntetést. Akkor a Főváros Közbiztonságáért Díjat vehette át Tarlós István főpolgármestertől.

2016.12.08 16:30

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere vezetésével a tisztségviselők és az önkormányzati képviselők közmeghallgatást tartottak.

A városháza nyugdíjasainak találkozóján köszöntötte a résztvevőket dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és dr. Károlyi Ákos jegyző.

2016.12.06 17:00

Krampuszok és rénszarvasok kíséretében érkezett a Mikulás a városházára

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, és dr. Puskás Tivadar, Szombathely, Megyei Jogú Város polgármestere megnyitója, illetve köszöntője után átadták a Szent Márton díjakat. A díjakat dr. Puskás Tivadar polgármester, Illés Károly, Koczka Tibor és Molnár Miklós alpolgármesterek, Lendvai Ferenc tanácsnok, dr. Károlyi Ákos jegyző, Ágh Ernő, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Rettegi Attila, dr. Kecskés László bizottsági elnökök adták át. Az ünnepélyes díjátadás végeztével a tisztségviselők átadták Király Gábornak a díszpolgári oklevelet. A díjazottak és vendégek tiszteletére a pohárköszöntőt dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője mondta.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján a városi megemlékezés a Jáki úti temetőben kezdődött, ahol dr. Torjay Valter, az 56-os Szövetség Vas Megyei Szervezetének elnöke emlékbeszéde után megkoszorúzták Welther Károly síremlékét. A Március 15. téren az országzászló katonai tiszteletadás melletti felvonása után ünnepi műsor és Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos elnökségi tagja ünnepi beszéde következett. Az 56-osok terén megkoszorúzták a nemzetőrök szobrát. Az ünnepi megemlékezés a városházán fejeződött be, ahol dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi beszédet az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékező ünnepi közgyűlésen.

Második alkalommal rendezték meg a Vas megyei tűzoltók találkozóját. A programsorozat az Aréna utcában, a Katonatörténeti Múzeum épületében berendezett Vas Megyei Tűzoltó és Polgári Védelmi Múzeum megnyitójával kezdődött. A kiállításon számtalan olyan ereklyét tekinthetnek meg a kíváncsiskodók, amelyek hűen tükrözik a régmúlt időket: felidézik, milyen felszereléssel dolgoztak korábban a tűzoltók, illetve milyen feladatokat láttak el anno a polgári védelem szakemberei. A Szombathely főterén folytatódott rendezvény - fát ültettek az önkéntes, önkormányzati és hivatásos tűzoltók. Minden egyesület a településéről hozott földdel járult hozzá a facsemete életben maradásához, növekedéséhez, fejlődéséhez, amely méltón szimbolizálja a rendezvényt életrehívó eszmeiséget. Ezt követően a Vas megyének adományozott új, magyar gyártású gépjárműfecskendő bemutatására is sor került, majd pedig különféle szerelési gyakorlatokat, versenyfeladatokat tekinthetnek meg az érdeklődők. A rendezvényen jelen volt dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője és Dr. Kecskés László, önkormányzati képviselő, az Egészségügyi Szakmai Bizottság elnöke

A Savaria Tendency Art Group és a Lendvai Képzőművészek Közös tárlatát nyitotta Ksenija Skrilec, a Szlovén Köztársaság magyarországi nagykövete. A megnyitón jelen volt Ágh Ernő, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke.

Révész Mariusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere és Kövesdi Szilárd, a Győr-Spron-Ebenfurti Vasút ZRt. vezérigazgatója sajtótájékoztatót tartott a vasútállomáson, amelynek keretében átadtak egy szervizpontot, amely a kerékpárosok rendelkezésére áll a város egyik legforgalmasabb pontján.

2016.09.22 11:00

Az Európai Mobilitási Hét csütörtöki pillanatképei a Fő téren.

2016.09.21 11:00

Az Európai Mobilitási Hét programsorozat jegyéban tartottak kerékpáros bemutatót, kisbicikli versenyt, játékos vetélkedőket az ovisoknak, bölcsiseknek, iskolásoknak.

2016.09.18 15:00

Az Európai Mobilitási Hét szombathelyi rendezvényeinek keretében rendezték meg az erős emberek vetélkedőjét. Elhúzták a 9 tonnás autóbuszt, személyautó ronccsal talicskáztak, aztán azt többször meg is forgatták az aszfalton. A rendezvényen jelen volt Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere is.

2016.09.10 15:00

A Ga-Liba fesztivál "Verbunk" napján a csornai, kapuvári, vitnyédi, gencsapáti és szombathelyi táncosok mellett faműves mesterséggel is megismerkedhettek az érdeklődők, és a Szent Márton kiflit kóstolhatták.

2016.08.26 19:00

A Savaria Történelmi Karnevál egyik leglátványosabb rendezvénye a jelmezes felvonulás.

2016.08.26 14:17

Karneváli forgatag

Szombathelyen az Államalapító Szent István Király Ünnepe alkalmából Harangozó Bertalan kormánymegbízott mondott ünnepi beszédet. Az ünnepi műsor után dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere megszegte a megszentelt kenyeret. Az ünnepségen részt vett Koczka Tibor, Illés Károly, Molnár Miklós alpolgármester, Lendvai Ferenc tanácsnok, valamint dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottság, és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális elnöke, illetve több önkormányzati képviselő.

Dr. Veres András megyés püspök és Maurer Péter egyházmegyei koordinátor tartott sajtótájékoztatót a szombat-vasárnapi Szent Márton Találkozóval kapcsolatban. Az 1700 évvel ezelőtt született Márton tiszteletére rendezett ünnepségsorozat egyik kimagasló rendezvénye lesz a szombati szabadtéri szentmise, ahova Kárpát-medence nem csak magyar nyelvterületéről is érkeznek vendégek. A meghívottak között közjogi és egyházi méltóságok, zarándokok is vannak, Rómából különleges küldöttség is érkezik. A 10.30-kor kezdődő szentmise miatt nagy jármű és gyalogos mozgása várható, és 20-25 ezer hívő, érdeklő vesz részt a szentmisén ezért forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Semmelweis Ignácra emlékezett dr. Prugberger Emil főorvos a Semmelweis Ignác díjátadó ünnepségen. Az elismeréseket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor alpolgármester és dr. Kecskés László, az Egészségügyi Szakmai Bizottság elnöke adta át. Fotó: Benkő Sándor

A rekordkísérlet utolsó fél órájáról készültek a felvételek. Sebestyén István bejelentette, hogy Szombathely 240 órás, maratoni újraélesztési rekordkísérletét hitelesnek minősíti. Dr. Puskás Tivadar polgármester megköszönte mindenkinek a részvételt, a segítőknek a munkát, és gratulált nekik a maratoni rekord sikeres teljesítéséhez. A 240 óra, 14400 perces rekordban 2147 regisztrált ember gyakorolta folyamatosan az újraélesztést a két Ambu babán.

2016.06.07 23:00

A maratoni újraélesztési rekordkísérlet kedd éjszakáján a polgármesteri hivatal dolgozói, a Haladás szurkolói köre, a 112 hívásközpont, a Szombathelyi Média, a Katasztrófavédelem csapatai teljesítették a csapatonkénti egy órás reanimációs gyakorlatot a mentőszolgálat dolgozóinak folyamatos felügyelete mellett.

2016.06.07 18:30

Két autó ütközött össze ma délután Sárvár térségében, a 84-es úton. Egy kisáruszállító autó az úton megpördült és frontálisan ütközött a polgármesteri hivatal gépkocsijával. Az autóban dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és két munkatársa, valamint a szolgálati gépkocsi vezetője utazott. Az ütközés következtében a kisáruszállító autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A mentők Szombathely polgármesterét, munkatársait és a gépkocsivezetőt kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a balesetben mindannyian könnyű sérülést szenvedtek. Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata részvétét fejezi ki a balesetben elhunyt áldozat hozzátartozóinak.

A Fő téren a teanimációs rekordkísérletben a Markusovszky kórház 1. csapata. Fotó: Benkő Sándor

Dr. Puskás Tivadar polgármester mondott köszöntőt a Megyei Jogú Városok Szövetsége szombathelyi közgyűlésén.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata nyílt, országos művészeti tervpályázatot írt ki a a Szalézi téren felállítandó Szent II. János Pál pápa életnagyságú, egészalakos szobra elkészítésére a pápa szombathelyi látogatásának 25. évfordulója alkalmából. A szobor felállítását Lendvai Ferenc tanácsnok kezdeményezte. A beérkezett hat pályamunkát a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit kft. által delegált szakértői bizottság értékelte az önkkormányzat kijelölt képviselőinek jelenlétében. A szakmai zsűri véleményének figyelembe vételével a város közgyűlése dönt a szoborpályázat eredményéről.

A Szociális Hét zárásaként Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzat által alapított kitüntetések átadására került sor pénteken délután a Bartók teremben. A díjátadó gálán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi köszöntőt. Fotó: Hornyák Emőke

Közlemény: A Vasi Füstfaragók Kft. értesíti ügyfeleit, hogy 2016. május hónapban az alábbi utcákban lévő épületeknél végzi a használatban lévő valamint a tartalék égéstermék-elvezetők esedékes ellenőrzését továbbá az összekötő elemek ellenőrzését, a nyílt égésterű gázkészülékek műszaki biztonsági felülvizsgálatának meglétét valamint azt, hogy az égéshez szükséges levegő utánpótlás biztosított-e. A beütemezett utcák: Beütemezett utcák: Mészáros József utca - Németh László utca - Bertalanffy Miklós utca - Senyefai utca - Hóvirág utca - Szabó Imre utca Tulipán utca - Rezeda utca - Csók István utca - Brigád utca - Kert utca - Béke tér - Szabadnép utca - Uzsoki utca Szent Imre Herceg utca - Békeffy Antal sétány - Szigligeti Ede utca - Győrffy István utca - Dudás József utca - Kismezei utca Madách Imre utca - Jáki út - Brenner János utca - Hosszú utca - Tinódi Lantos Sebestyén utca - Bethlen Gábor utca - Jászi Oszkár utca Szalézi tér - Margaréta utca - Huszt János utca - Laky Demeter utca - Asbóth József utca - Tarczai Lajos utca - Döbröntei utca - Radnóti Miklós utca - Fábián Gyula utca - Irinyi János utca - Nagyvárad utca - Alsóhegyi utca - Jékely Zoltán utca - Kürtös utca Áprily Lajos utca - Vadvirág utca - 11-es Huszár utca - Bocskay István körút - Márkus Emilia utca - Koncz János utca Losoncz utca - Söptei utca - Lovas utca - Kölcsey Ferenc utca - Mikszáth Kelemen utca - Csokonai Vitéz Mihály utca - Pinkafői utca Gárdonyi Géza utca -18-as Honvéd utca - Honvéd tér - Március 15. tér - Karinthy Frigyes utca - Liszt Ferenc utca Báthori István utca - Domonkos utca - Kórház köz - Hübner János utca

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság több ezer diák bevonásával nagyszabású kiürítési gyakorlatot tartott a Ferencvárosi Torna Club Zrt. Groupama Arénájában április 26-án. A rendezvényen az Országos Mentőszolgálat újraélesztési gyakorlatán száz diák vett részt, melyhez az ambubabákat Szombathely, a segítés városa adta kölcsön. foto: metropol.hu és facebook.com/orszagosmentok

Programok

Sport: Magyarország - Lengyelország

Helyszín: Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
Időpont: 2018 Február 26. (Hétfő) 20:00

MÁRCIUS 15. ÜNNEPSÉGSOROZAT (Gyerekeknek)

Belváros helyszínei, Szombathely,
2018 Március 15. (Csütörtök) 09:00

Még több Gyerekeknek ...
Vörös veréb - Díszbemutató és közönségtalálkozó (Mozi)

AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
2018 Március 01. (Csütörtök) 18:00

Még több Mozi ...
Nőnapi Retro Fesztivál Szombathely (Zene/Koncert)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2018 Március 10. (Szombat) 18:00

Még több Zene/Koncert ...
Biblia és hitújítás a XV-XVIII. századig (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Egyházmegyei Könyvtár, Szombathely, Szily János u. 1.
2017 Október 10. (Kedd) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...