Dr. Puskás Tivadar Koczka Tibor Illés Károly Molnár Miklós Lendvai Ferenc Városháza

Önkormányzati hírek

Szombathely, Szent Márton szülővárosa, a segítés városa a hajléktalanokról is gondoskodik. Különösen nagy figyelmet kell fordítani rájuk a hideg beköszöntével. A város ellátórendszeréről, helyzetéről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Németh Klára, a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. igazgatója a Zanati úti intézményükben. Éjjel-nappali hívható zöld szám: 06/80 205 165.

A herényiek közösségi házában rendeztek ünnepséget szombat este. Köszöntőt mondott, és a szeretet fontosságára hívta fel a figyelmet Koczka Tibor alpolgármester, majd a Herényi férfi kör képviselőivel együtt meggyújtották az adventi koszorún az első gyertyát.

2018.12.01 17:00

A Fő téren dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Karácsonyi irodalmi műsor után köszöntőt mondott, majd az ökumenikus istentisztelet után a téren felállított adventi koszorú első gyertyájának lángját lobbantotta fel unokáival.

A Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezete a véradók napja alkalmából tartott ünnepséget a Tó vendéglőben, ahol kitüntették a 25,50,75,90,100- szoros és e feletti véradókat. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Baráth Gábor, a Magyar Vöröskereszt megbízott Vas megyei igazgatója, Dr. Stánitz Éva, a megyei vezetőség elnöke és Dr. Lantai Szilvia, az Országos Vérellátó Szolgálat Szombathely Területi Vérellátó Intézetének főorvosa. Az ünnepség keretében Illés Károly, alpolgármester 37-szeres véradó elismerést vehetett át.

2018.11.30 10:00

A Fogyatékos Emberek Világnapjához kapcsolódó Mi is itt vagyunk című gálaműsort nyitotta meg dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város, polgármestere, Koczka Tibor, alpolgármester, aki a gála résztvevőinek gratulált és emléklapot adott át.

A Savaria Mozi aulájában a Mi is itt vagyunk című gálaműsor előtt megnyílt Fábián Gábor fotókiállítása, melyet Lőrincz Farkas Eszter a Vas Népe főszerkesztője nyitott meg. Az eseményen részt vett Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere is.

A Szombathelyi Médiaközpont hagyományos év végi partnertalálkozóján mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az eseményen részt vett Illés Károly,alpolgármester, Lendvai Ferenc, tanácsnok és dr. Takátsné dr. Tenki Mária a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottság elnöke.

Jó utat, kellemes, közös időtöltést kívánt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere azoknak, akik az Önkormányzat Aktív időskor Szombathelyen című programjának részeseként a pozsonyi kirándulásra indultak. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014-ben indított programot a 60 év feletti szombathelyi lakosok aktivizálására, a városi szintű közösségfejlesztés érdekében. Azóta csaknem húszezren vettek részt a programon, amely olyan sikeres, hogy a most szervezett kirándulásra több, mint ezren jelentkeztek, így naponta három autóbusz viszi a kirándulókat hét napon keresztül a kirándulásra.

2018.11.28 16:30

A diáksportolók jutalmazása Szombathely város hagyományos rendezvénye, ahol azokat a sportolóinkat köszöntjük, akik az elmúlt tanévben kiemelkedő eredményeket értek el sportágukban és képviselték Szombathelyt az országos diáksport rendezvényeken. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor, alpolgármester és dr. Takátsné dr. Tenki Mária a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke köszöntötte az elmúlt tanévben a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett országos diákolimpiai versenyeken 1-3. helyezést elérteket, valamint a szakszövetségek által rendezett diákolimpiák országos bajnokait, valamint azokat az ifjú sportolókat, akik nemzetközi színtéren is eredményesen képviselték Szombathely városát.

A „Segítünk indítani” projekt keretében 147 fő fiatal álláskereső végezte el a vállalkozások működtetéséhez alapvető ismereteket adó képzést. A régióban a projekt következő fordulójában már 49 vállalkozó nyerte el eddig a 3 millió forintos támogatást. A projektzáró rendezvényen köszöntötte a megjelenteket, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város, polgármestere.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Németh Klára ügyvezető sajtótájékoztató keretében hívták fel a figyelmet a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. által működtetett Kézműves Kuckó Ajándékbolt vásári pavilonjára a Fő téren az itt található termékeket a szervezet Vörösmarty utcai foglalkoztató műhelyében szociális foglalkoztatás keretében készülnek. A bevételt a foglalkoztatás működtetésének költségeire fordítja a szervezet, így aki náluk vásárol, azokat a szombathelyi hajléktalan embereket támogatja, akik kiszorultak a nyílt munkaerőpiacról, nem segélyből akarnak élni, hanem értékteremtő munkával kívánják a megélhetésüket biztosítani. Az eseményen jelen volt Ferkovics József, alkotóművész a Szombathely Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata képviselője, aki ugyancsak a Rumi gyerekotthon támogatására ajánlotta fel két alkotását. A művekre a Kézműves kuckó ajándékbolt pavilonjánál lehet licitálni az adventi vásár végéig, december 22-ig. A kiindulási ár 25000 forint.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Károlyi Ákos,jegyző és Keringer Zsolt osztályvezető tartott sajtótájékoztatót a Városházán a 2019. január elsejétől megújuló Szent Márton Kártyáról és az elektronikus ügyintézés fejlesztéséről.

2018.11.27 14:00

A Szombathelyi Rendőrkapitányság huszonnégy, az év során kiemelkedő munkát végzett munkatársának adott át elismeréseket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Ágh Ernő, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi és Bizottság elnöke és dr. Gulyás Ferenc, a Szombathelyi Rendőrkapitányság rendőrkapitánya, a kapitányság nagytermében. Pohárköszöntőt dr. Tiborcz János a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője mondta.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere előtt tette le nyolc személy a magyar állampolgársági esküt.

Katalin napi közösségi estet rendeztek a Herényiek Házában. A rendezvényen köszöntőt mondott Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Szombathely Város Koncert Fúvószenekara Őszi Koncertjét tartotta a Bartók Teremben szombat este. Az eseményen részt vett és köszöntötte a megjelenteket Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Magyar Cserkészszövetség III. Nyugat-Magyarországi Kerülete szervezésében 15. alkalommal rendeztek Kelemen-napot Szombathelyen. Fogyatékkal élőket láttak vendégül ezen a napon az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központban. Az eseményen köszöntőt mondott és emléklapot adott át a szervezőknek dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2018.11.23 17:00

A 2018-As Adventi Vásárt nyitotta meg a Fő téren dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Ezzel hivatalosan is megnyitotta kapuit az Adventi Vásár és megkezdődött a Szombathelyi Advent 2018. programsorozat.

A Fogyatékos emberek világnapjához kapcsolódó „MI is ITT vagyunk!” elnevezésű Gálaműsorról tartott sajtótájékoztatót Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere, Németh Klára, a Vas Megyei Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége Egyesületének elnöke, St. Martin előadóművész, a gálaműsor fővédnöke.

2018.11.22 14:00

A Szombathelyi Barátság Óvoda 40 éves jubileumi rendezvényén mondott köszöntőt Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere és elismerő oklevelet adott át az intézmény részére. A résztvevőket Kiss Andrásné óvodavezető-helyettes köszöntötte.

A Berzsenyi Dániel Könyvtár 2018-ban elnyerte a könyvtárak szakmai munkájának elismerését jelentő Minősített Könyvtár címet Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár döntése alapján. Az elnyert díjhoz az önkormányzat részéről gratulált Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere és dr. Takátsné dr. Tenki Mária a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke.

Puskás Imre - "A pénz hatalma" című könyvét mutatták be az Őrvidékházban. Dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntőt, a könyvet dr. Gyurácz Ferenc a Magyar Nyugat Könyvkiadó vezetője mutatta be a közönségnek.

A 2003. február 4-én elhunyt Petz Gyula szombathelyi mérnök 1992-ben írott végrendeletében teljes vagyonát Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatára hagyta. A végrendelet szerint a hagyatékot alapítványi célra kell fordítani, amelyből olyan alap- és középfokú köznevelési intézmények tanulói támogathatók, akiknek a tanulás anyagi nehézséget okoz. Az Önkormányzat a hagyatékot kiegészítve Petz-ösztöndíjat alapított. Az idei ösztöndíjakat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor, alpolgármester, Rettegi Attila az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke és a végrendeleti végrehajtói teendőket ellátó dr. Horváth Ákos Milán ügyvéd adta át 7 fiatalnak a Városházán.

„A sikeres Y generáció – a generáció sikeres sportolói és edzésmódszereik” című konferenciát rendezett az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Sporttudományi Intézete. A konferencián köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A szombathelyi Szépítő Egyesület története című könyvet mutatták be a Berzsenyi Dániel Könyvtárban. Az eseményen köszöntő beszédet mondott dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Mátis Barna okleveles építészmérnök, a Szombathelyi Értéktár Bizottság tagja. A könyvet bemutatta dr. Melega Miklós a Szombathelyi Szépítő Egyesület alelnöke.

Idén is tűzifát kaptak a rászoruló családok Szombathelyen. A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által szervezett akcióban idén 170 rászoruló családnak osztottak tüzelőanyagot. A rászorulók téli tűzifa ellátásáról tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és Németh Klára, a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A "170 éves a Magyar Honvédség" vándorkiállítás megnyitóján mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Harangozó Bertalan kormánymegbízott. A kiállítást dr. Varga Attila Ferenc ezredes, a HM Védelmi Igazgatási Főosztály főosztályvezetője mutatta be.

Nemzetközi konferenciát tartottak a sérült tanulók fejlesztő-nevelő oktatásáról az Aranyhíd EGYMI szervezésében. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Fodor István, a Klebersberg Intézményfenntartó Központ tankerületi vezetője. A konferenciát Lendvai Katalin, az Aranyhíd EGYMI igazgatója nyitotta meg.

2018.11.19 10:00

A Vas Megyei Diákparlament résztvevőit köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Művészeti Szakgimnáziumban. A megye iskoláiból delegált diákok vettek részt a parlament munkájában, amelyet a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ vezetője, Tóth Ferenc nyitott meg.

Tíz csapat százhúsz versenyzője ült asztalhoz a hétvégi Magyar Nemzeti Sakk Csapatbajnokság I. osztályának dupla fordulóján a Haladás Sportkomplexumban. A sakkozókat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte.

A hétvégén Felnőtt Magyar Súlyemelő Bajnokságot rendeztek a Haladás Sportkomplexumban. A versenyt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg. A versenyen 66 férfi és 46 női súlyemelő indult, köztük kilenc szombathelyi. A Haladás VSE súlyemelő szakosztálya idén ünnepli a 60. születésnapját.

A Nagy Háborús Emlékév 2014–2018 szervező bizottsága, az I. világháború centenáriumát lezáró emlékező szentmisét tartott, amely a háborúban elesettek lelki üdvéért került bemutatásra. A szentmisét katonai tiszteletadás mellett dr. Székely János megyéspüspök, valamint Berta Tibor katolikus tábori helynök közösen celebrálta. A megemlékezésen köszöntő beszédet mondott dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője. Az eseményen részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

A „Szombathely visszavár” tanulmányi ösztöndíjat Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013-ban hozta létre, hogy támogassa a felsőoktatásban hiányszakmákban tanuló szombathelyi fiatalokat. Az idei ösztöndíjakat Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor, alpolgármester és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke adta át. A jelenlegi 7 pályázóval 19 fiatalt támogat a város ezzel az ösztöndíjjal.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg a 3. Nemzetközi Gyermekvédelmi Konferenciát a Városházán. A konferencián jószolgáltai nagykövetté avatta Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívót Lazáry Györgyné a Barnahus Nemzeti Tudásközpont vezetője. A megjelenteket Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke köszöntötte. A rendezvényen előadást tartott dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke.

A Szombathely Megyei Jogú Város Idősügyi Tanács ülésén részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Ágh Ernő a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke.

Illés Károly, Szombathely Megyei Jogú város alpolgármestere részt vett és köszönetet mondott az SOS gyermekfaluban élő gyermekeket segítő kezdeményezés elindításán a Trend Optikában.

A Német Kneipp Szövetség vezetőit és dr. Garda Károlyt, a Magyarországi Kneipp Szövetség elnökét fogadta dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Városházán.

A Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában rendezett Pályaválasztási és Képzési kiállításon mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.A Pályaválasztási és Képzési Kiállítást Harangozó Bertalan kormánymegbízott nyitotta meg.

IBD-klub alakult a Humán Civil Házban. A klub résztvevőit köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Stánitz Éva megyei tisztifőorvos, a Népegészségügyi Főosztály vezetője. Gyulladásos bélbetegek kezelése címmel előadást tartott dr. Patai Árpád, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológiai és Belgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa. Az IBD-klub megalakításának a célja az, hogy kötetlen körülmények között a legkorszerűbb ismereteket tudják átadni egymásnak az érintettek, a fölmerülő problémákat megbeszéljék, illetve hogy az IBD-betegek sajátos érdekeinek jobb érvényesítését lehessen elérni.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségén és a hozzá tartozó intézményekben, a szociális és gyermekvédelem területen kiváló szakmai munkát végzőket ismerték el a Szociális Munka Napján. A díjazottakat köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

A megújuló Adventi Vásárról tájékoztatta a sajtót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly alpolgármester és dr. Károlyi Ákos jegyző. A "Szombathelyi Advent 2018" kulturális rendezvényt idén Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezi. Szombathely Szent Márton városa, a Segítés Városa. E szellemiség jegyében a rendezvényen megvásárolható szombathelyi Adventi bögrék árából 150 forinttal a Rumi Különleges Gyermekotthon lakóit segíthetik a vásárlók. A vásáron résztvevő kereskedők, vendéglátósok pedig megvendégelik az Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakóit, akik Betlehemes műsort adnak a rendezvényen. A Fő téren, a Savaria téren és Berzsenyi téren új fénydíszítés, látványelemek is lesznek.

Lakos Nikolettát nemzetközi nagymestert, sakkolimpikont az 5. helyezett magyar női csapat tagját köszöntötte a 43. sakk olimpiát követően, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester a Városházán.

A Szent Márton templomban mutatták be dr. Sághy Marianne „Szent Márton- Krisztus katonája” című könyvét. A könyvbemutatón köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Székely János megyéspüspök és Schauermann János plébános. A kötetet bemutatta Horváth József pápai prelátus.

2018.11.11 14:00

Izrael Állam megalakulásának 70. évfordulója alkalmából a Szombathelyi Zsidó Hitközség három napos programsorozatot tartott, amelynek keretében vasárnap a hitközség udvarán fát ültettek. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Márkus Sándor, a Szombathelyi Zsidó Hitközség elnöke, dr. Büchler Tamás programszervező. A megemlékezésen részt vett Koczka Tibor alpolgármester és Popovicsné dr. Tisza Edit, a Vas Megyei Kormányhivatal igazgatója.

A Szent Márton városi díjátadó gálán mondott ünnepi köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az önkormányzat által adományozható kitüntetéseket dr. Hende Csaba, a Parlament alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar polgármester, Illés Károly és Koczka Tibor alpolgármesterek, Lendvai Ferenc tanácsnok, Károlyi Ákos jegyző, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Rettegi Attila és Ágh Ernő bizottsági elnökök adták át.

A Szombathelyi Rotary Klub 25 évvel ezelőtti alakulása alkalmából rendezett ünnepségen köszöntőt mondott, majd emléklapot adott át dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú város polgármestere Pammer István egyesületi elnöknek. Az eseményen részt vett dr. Takátsné dr. Tenki Mária a önkormányzati képviselő, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke is.

Az „Alpokalja Nagycsaládos Egyesület Szombathely” egyesületét 1988. november 3-án harmincegy család alapította. 2018-ban már több mint 700 család tartozik hozzájuk. Az ünnepi rendezvényen köszöntő beszédet mondott dr. Székely János megyéspüspök, dr. Hende Csaba, a Parlament alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is, aki emléklapot adott át Görcz Gyula Csaba egyesületi elnöknek.

Szentmisét tartottak a Székesegyházban Szent Márton püspök, az Egyházmegye védőszentje tiszteletére. A szentmise főcelebránsa Majnek Antal, munkácsi megyéspüspök volt. Az ünnepi szentmisén részt vett dr. Hende Csaba, a Parlament alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és többek között a város és a megye elöljárói.

2018.11.09 17:00

Szent Márton nap előestéjén ünnepélyes zsolozsmát tartottak a Székesegyházban Majnek Antal, munkácsi megyéspüspök vezetésével, amelyen részt vettek Szombathely Megyei Jogú Város vezetői, majd lampionos, fáklyás menet indult a Székesegyháztól a Szent Márton templomhoz. A Szent Márton templomnál megemlékezést tartottak. Ünnepi beszédet mondott Majnek Antal, munkácsi megyéspüspök és dr. Puskás Tivadar polgármester. A megemlékezés résztvevői megkoszorúzták Szent Márton szobrát.

A Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központ felújítási utáni megáldási ünnepségén dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Balázsy Péter, megyei jegyző köszöntőt mondott, majd átadták az emléklapokat Szombathely Város közgyűlése és a Vas megyei közgyűlés nevében dr. Németh Norbert szakigazgatónak. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Németh István, az ELTE szombathelyi koordinációs rektorhelyettese is. A felújított épületet dr. Veres András győri megyéspüspök áldotta meg, majd szentmisét celebrált a szombathelyi székesegyház Madonna-kápolnájában.

Programok

Kiemelt rendezvények: Savaria Történelmi Karnevál

Helyszín: Szombathely, Belváros, Szombathely, Aréna utca 8.
Időpont: 2019 Augusztus 22. (Csütörtök) 20:00

Volt egyszer egy... Hollywood (Mozi)

AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
2019 Augusztus 20. (Kedd) 17:35

Még több Mozi ...
A DAL a Miénk! Álljon össze a város legnagyobb zenekara! (Zene/Koncert)

Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér, Szombathely,
2019 Szeptember 14. (Szombat) 16:00

Még több Zene/Koncert ...
Jó srácok (Mozi)

AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
2019 Augusztus 20. (Kedd) 17:50

Még több Mozi ...
Halálos iramban: Hobbs & Shaw 2D (mb) (16) (Mozi)

Cinema City, Savaria Plaza, Szombathely, Körmendi út 52-54
2019 Augusztus 20. (Kedd) 17:50

Még több Mozi ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...