Dr. Puskás Tivadar Koczka Tibor Illés Károly Molnár Miklós Lendvai Ferenc Városháza

Önkormányzati hírek

A Szent Márton napi díjátadó gálán mondott köszöntőt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, ünnepi beszédet dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, majd - Puskás Tivadar, Hende Csaba, Koczka Tibor, Illés Károly, Lendvai Ferenc, Ágh Ernő, Rettegi Attila, dr. Kecskés László, Károlyi Ákos, dr. Takátsné dr. Tenki Mária - átadták a díjakat. Az ünnepi műsorban közreműködött Szombathely Város Fúvószenekara, a Capella Savaria, Szabó Tibor színművész, Lábas Viki és Koltay Kurszán (Margaret Island), valamint az ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttese.

2017.11.10 18:00

Szent Márton nap előestéjén ünnepélyes zsolozsmát tartottak a Székesegyházban dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök vezetésével, amelyen részt vettek Szombathely Megyei Jogú Város vezetői, majd lampionos, fáklyás menet indult a Székesegyháztól a Szent Márton templomhoz. A Szent Márton templomnál megemlékezést tartottak. Ünnepi beszédet mondott dr. Székely János megyéspüspök és dr. Puskás Tivadar polgármester. A megemlékezés résztvevői megkoszorúzták Szent Márton szobrát.

2017.11.10 15:00

Ünnepi keretek között mutatták be a 11-es Huszárok történetéről szóló képes emlékalbumot. A könyvbemutató előtt megkoszorúzták az I. világháborúban elhunyt hősök emlékművét. A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, városunk országgyűlési képviselője. A katonák, az emberek hősiességére emlékezett dr. Székely János megyéspüspök.

A „Fekvőbeteg szakellátó intézmények támogatása – a gazdaságilag hatékony struktúra-átalakításhoz, ehhez kapcsolódó szakmai és/vagy működési koncentrációt szolgáló fejlesztések megvalósítására” című pályázat keretében megvalósult gasztroenterológiai fejlesztésekhez kapcsolódó sajtótájékoztatón mondott köszöntőt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely Országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A beruházásokat dr. Nagy Lajos, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház főigazgatója mutatta be.

A kötelező településvédelmi rendeletet megelőzendő, a nyilvánosság előtt mutatta be Mátis Barna építész Szombathely településarculati kézikönyvét. Az eseményt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg.

A Haladás Sportkomplexum nyitóünnepségén dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkára, és dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője mondott köszöntőt. A nyitórendezvényen a Swietelsky-Haladás az NK Osijek csapatával mérkőzött (3:1).

Sajtótájékoztatót tartott Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor alpolgármester, Réthly Attila főrendező és Németh Károly produkciós menedzser arról, hogy október 27-én városunk színháza csatlakozott az Európai Színházi Konvencióhoz. A 25 ország, több, mint 40 létesítményét magába foglaló egyesülés lényege az, hogy a feltörekvő, kísérletezést kedvelő társulatok egymás tapasztalatait kicseréljék, közös projekteket hajtsanak végre.

Ünnepélyes keretek között adták át a sportolóknak és a város közönségének az újonnan épült Haladás Munkacsarnokot. A megnyitón beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Hende Csaba az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, valamint Homlok Zsolt a HVSE elnöke.

Az Életünk folyóirat szombathelyi temetőkről szóló különszámát mutatták be a Berzsenyi Dániel Könyvtárban. A megjelenteket és a különszám szerzőit, Merklin Tímea újságírót és Benkő Sándor fotóriportert, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte.

2017.11.07 16:00

A diáksportolók jutalmazása Szombathely város hagyományos rendezvénye, ahol azokat a sportolóinkat köszöntjük, akik az elmúlt tanévben kiemelkedő eredményeket értek el sportágukban és képviselték Szombathelyt az országos diáksport rendezvényeken. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor, sportért is felelős alpolgármester és Lendvai Ferenc tanácsnok köszöntötte az elmúlt tanévben a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett országos diákolimpiai versenyeken 1-3. helyezést elérteket, valamint a szakszövetségek által rendezett diákolimpiák országos bajnokait, valamint azokat az ifjú sportolókat, akik nemzetközi színtéren is eredményesen képviselték Szombathely városát és kiemelkedően szerepeltek Kaunasban a Nemzetközi Diákjátékokon.

Vasvármegye és Szombathely Város közkórháza alapítójára, dr. Pető Ernőre emlékeztek a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban. A rendezvény az annunciáta nővérek emléktáblájának megkoszorúzásával kezdődött, ahol prof. dr. Horváth Boldizsár emlékezett meg a szerzetes nővérekről. A kórház emlékparkjában dr. Hadarits Ferenc osztályvezető főorvos emlékezett meg a kórházalapító Pető Ernőről, akinek mellszobrát megkoszorúzta dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Harangozó Bertalan kormánymegbízott és Majthényi László, Vas Megye Közgyűlésének elnöke. A dr. Pető Ernő emlékünnepség a Romhányi teremben folytatódott tudományos előadásokkal és kitüntetések, elismerések átadásával.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által támogatott utánpótlás bajnokság egyik állomása évről évre Szombathely. A november 8-12. között megrendezésre kerülő versenyen 45 országból 346 fiatal versenyző érkezik városunkba, hogy megmérkőzzenek. Az eseményről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely MJV polgármestere, dr. Paár Dávid, a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára és Kalmár Attila a Pannonsport kft. ügyvezetője.

Az Énekek Szent Márton püspök tiszteletére című énekeskönyv koncerttel egybekötött bemutatóján, a Szent Márton-templomban a megjelenteket köszöntötte dr. Székely János megyéspüspök, dr.Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Harangozó Bertalan Vas megyei kormánymegbízott. A 10 éves Szent Márton Látogatóközpont évfordulójára a polgármester emléklapot adományozott az intézmény vezetőjének. A forrófalvi templom restaurált Szent Márton oltárképét megáldotta Dr. Székely János megyéspüspök.

2017.11.06 16:00

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a Városháza Nagytermében közmeghallgatást tartott.

Otthonában köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere Miltényi Dénesné Horváth Katalint 90. születésnapja alkalmából.

2017.11.06 11:00

Az ELTE SEK beiskolázási kampányának roadshow- nyitó rendezvényén mondott köszöntőt az SzMSzC Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumában dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Kovács Péter, a vendéglátó iskola igazgatója, dr. Németh István az ELTE SEK rektorhelyettese, dr. Kozsik Tamás, az ELTE Informatikai Karának dékánhelyettese. Prezentációt tartott prof. dr. Horváth Béla egyetemi tanár.

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából ünnepi istentiszteletet tartott a Szombathelyi Református Egyházközség. A templom előtti parkban emlékfát ültettek, ahol ünnepi beszédet mondott dr. Hende Csaba az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, valamint dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 61. évfordulóján fáklyával a kézben vonultak át az emlékezők a Szentháromság szobortól az Evangélikus templomig, ahol szertartás keretében idézte fel az akkori borzalmakat Gregersen-Labossa György evangélikus lelkész. Ezt követően Horváth Csaba szavalta el Bereményi Géza: Corvin-köziek című versét. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester az emlékezés és a tisztelet koszorúját helyezték el a templom falán. A szervezők ezután levetítettek egy 56-os dokumentumfilmet is az egybegyűlteknek.

A Herényi Esték keretében Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntője után professzor dr. Széll Kálmán, Szombathely díszpolgára mondta el gondolatait az 1956-os forradalom kapcsán, majd megkoszorúzták az I. világháborús emlékművet.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői látogatást tettek a Haladás Sportkomplexumban. A bejáráson részt vett dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor, Molnár Miklós alpolgármester is.

Az 1944 novemberében Szombathelyről elhurcolt romákra emlékeztek a Roma Holokauszt Emlékbizottság szervezésében a Jászai Mari utcai emléktáblánál, ahol dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester is megkoszorúzta az emlékhelyet.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2015 áprilisában fogadta el a város Klímavédelmi és energiai stratégiáját. A stratégiai dokumentum célkitűzései közé tartozik az üvegház hatású gázok kibocsátásának csökkentése és a megújuló energiaforrások széleskörű alkalmazása. A program keretében dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere adta át a kivitelezőknek a Micimackó és Napsugár Óvoda munkaterületét. A sajtóeseményen részt vett Kelemen Krisztián, a körzet önkormányzati képviselője.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere vezetésével városházi tisztségviselők emlékeztek meg a Halottak Napján dr. Újvári Ede, néhai polgármester síremlékénél és Brutscher József, a Szombathelyi Önkéntes Tűzoltó és Mentőszolgálat megalapítójának sírjánál a Szent Márton temetőben, az I. világháborús emlékműnél a Kálvária domb alatt, az I. világháborús emlékmű – "Kürtös szobránál", "A második világháború szombathelyi áldozatainak emlékére" és "Az embertelenség áldozatainak" emlékművénél a Jáki úti temetőben. Koszorút és mécsest helyeztek el még Wagner András és Éhen Gyula néhai polgármesterek sírjánál. A ravatalozónál az irodalmi műsor és a történelmi egyházak képviselőinek közreműködésével rendezett ökumenikus ima után mécsest helyeztek el a ravatalozó lépcsőjén.

25 éves az izraeli Ramat-Gannal kötött testvérvárosi szerződésünk. Az évforduló kapcsán adott koncertet a város kórusa a Bartók Teremben, melyen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, aki a kórus vezetőjének emléklapot adott át.

Kodály Zoltán születésének 135. és halálának 50. évfordulójáról emlékeztek meg a Szent Márton Városi Kórus szervezte kórustalálkozón, melyen dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntőt. A Kicsinyek Kórusa a Paragvári Utcai Általános Iskolából, a Concordia-Barátság kórus Kőszegről, a Pedagógus Kórus Szombathelyről és a Szent Márton Városi Kórus a találkozó végén együtt énekelt.

A Szombathely és az izraeli Ramat-Gan közti testvérvárosi megállapodás 1992. november 1-jén köttetett. A 25 éves jubileumra küldöttség érkezett Izraelből, akiket a Városházán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere fogadott, és tájékoztatást adott a város fejlődéséről, az éppen folyó és már megvalósult beruházásokról.

Ágostai és helvét címmel a reformáció Vas vármegyei történetét bemutató kiállítás nyílt a levéltárban. A Magyar Nemzeti Levéltár Vas Megyei Levéltára és a Szombathelyi Evangélikus Egyházközösség által szervezett megnyitón köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A szombathelyi Kőrösi óvodában adták át a legújabb óvodai sportpályát, melyhez dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntő szavakat. A most átadott létesítmény az Ovi-Sport program keretében épült, melyhez az önkormányzat 2.850.000 forint önrésszel járult hozzá.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Pénteken 12 órakor indul a jegyértékesítés a Haladás Sportkomplexum 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségére, melyre a Rohonci úti stadion épületrészében kerül sor

30. alkalommal rendezték meg kicsiknek, nagyoknak az őszi Csónakázó-tó körüli futást. A versenyzők több kategóriában mérették meg tudásukat: Férfi, női, egyetemi, családi csapatok álltak rajthoz, ahol dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város képviselője indította el a sportolókat.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Csapláros Andrea múzeumigazgató sajtótájékoztató keretében tekintette meg a Romkertben a restaurációs munkálatok előtt álló római-kori mozaikokat.

Oladon, a Nagy László utcai parkoló bővítésével 63 új férőhely jött létre, amelyet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Horváth Attila, a körzet önkormányzati képviselője adott át.

Holdosi József íróra, a Kanizsai Dorottya Gimnázium egykori tanárára emlékeztek ma a KDG-ben. Emléke megőrzéséért konferenciát tartottak egykori diákjai, kollégái, ahol köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Módos Tibor az intézmény igazgatója, majd megkoszorúzták Holdosi József egykori iskolájának folyosóján elhelyezett emléktáblát. A konferencia első előadását dr. Beck Zoltán tartotta.

46 db új parkolóhelyet alakított ki a SZOVA Zrt. a Kőszegi utca 11-17. és 23. szám alatti ingatlanok belső tömbjében. A zárt parkoló sorompós beléptetőrendszerrel működik, térfigyelő kamerákkal is felszerelt, biztonságos, igényes parkolási lehetőséget teremt a gépjárművezetők számára. A megnyitón részt vett és beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Molnár Miklós alpolgármester.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 28. évfordulójára és az elesett szombathelyi nemzetőrökre emlékeztek Szombathelyen 2017. október 23-án. Délután a Jáki úti temetőben Welther Károly sírjánál emlékeztek a szombathelyiek. A megemlékezés a Március 15. téren folytatódott, ahol katonai tiszteletadással felvonták az Országzászlót. Az 56-osok terén megemlékeztek az elesett szombathelyi nemzetőrökről. Ünnepi beszédet mondott Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos Elnökségének tagja, majd megkoszorúzták az emlékművet. Az emlékünnepség a Városháza dísztermében fejeződött be, ahol ünnepi közgyűlésen mondott beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke.

Bánó István erdőmérnök, a Kámoni Arborétum egykori emblematikus igazgatója születésének 100. évfordulóján mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Bánó István és családja a maga módján emlékezett meg évente az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire, róla Borovits Attila, az intézmény igazgatója beszélt.

A templom felszentelésének 20 éves évfordulóját ünnepelte vasárnap a Petőfi-telepi hívő közösség. A Petőfi-telepi Jézus Szíve templom megáldásának 20. évfordulója, a helyi Szív-hang Együttes alapításának pedig a 10. évfordulóján a szentmise és a műsor után mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A rendezvényen jelen volt dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke.

A reformáció 500 éves évfordulója adott alkalmat arra, hogy a nemrégiben megszépült evangélikus templom és az előtte lévő tér új elemmel, egy művészeti alkotásokat is magában foglaló ivókúttal bővüljön. A Szombathelyi Evangélikus Egyházközösség ünnepi istentisztelettel kezdődött, ahol dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi beszédet, majd felavatták, megáldották a kutat. Az eseményen részt vett dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, Illés Károly alpolgármester, dr. Takátsné dr. Tenki Mária elnökasszony és Sátory Károly önkormányzati képviselő, aki képviselői keretéből járult hozzá a kút kivitelezéséhez.

2017.10.21 18:00

Az ISIS Dance Open táncversenyen mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskola fennállásának 10. évfordulóján tartottak ünnepi istentiszteletet és műsort az evangélikus templomban, majd az iskola aulájában leleplezték Reményik Sándor mellszobrát, ahol köszöntőt mondott, és emléklapot adott át Sátory Károly igazgatónak dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A rendezvényen részt vett dr. Hende Csaba Szombathely Országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke.

A Szombathelyi Televízió megújult stúdiójának avatásán mondott köszöntőt dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Lovass Tibor, a Médiaközpont igazgatója. Az ünnepélyes avatáson részt vett Harangozó Bertalan kormánymegbízott, Koczka Tibor alpolgármester és dr. Kecskés László önkormányzati képviselő is.

ÁEEK-OEP-EMMI 2016/1. számú „Fekvőbeteg szakellátó intézmények támogatása – a gazdaságilag hatékony struktúra-átalakításhoz, ehhez kapcsolódó szakmai és/vagy működési koncentrációt szolgáló fejlesztések megvalósítására” című pályázat keretében megvalósult mobil röntgen készülékek ünnepélyes átadásához kapcsolódó sajtótájékoztatón mondott beszédet dr. Nagy Lajos, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az átadó ünnepség végén bemutatták a készüléket. A rendezvényen részt vett dr. Kecskés László osztályvezető főorvos.

A Vas Megyei Rendőr-Főkapitányság az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepséget tartott. Ünnepi beszédet mondott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Rendőr-Főkapitányság vezetője elismeréseket adott át. A megemlékezést követően Spiegler Tibor r. főtörzszászlós korabeli újságokat, könyveket, képeslapokat felvonultató helytörténeti kiállításon mutatta be gyűjteményének egy részét. A kiállítást dr. Melega Miklós, a Vas Megyei Levéltár igazgatója nyitotta meg, majd a Főkapitányság Söptei úti objektuma felújított nagytermének névadására is sor került. A rendezvényeken részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

A Brenner János Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium újraindításának 25. évfordulója alkalmából szentmisén emlékeztek meg az intézmény jubileumáról, amelyen részt vett dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A szentmisét dr. Székely János megyéspüspök és dr. Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke celebrálta.

Az „Aktív időskor Szombathelyen” program keretében látogattak el az Agora MSH-ba, ahol megtekintették a Cserháti és Máté Péter emlékkoncertet. A rendezvény előtt az időseket köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2017.10.19 14:00

A Vas megyei Értékek Hete – „Értékműhely” kerekasztal beszélgetésen vett részt az Írókéz Galériában dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A IV. Kámon-Herény Sport és Kulturális vetélkedőn köszöntötte a résztvevőket Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

2017.10.19 13:00

A Szombathelyi Rendőrkapitányság az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepséget tartott, melynek keretében dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere elismeréseket adott át.

A Pálya utcában, a mintegy 370 méter hosszú, 1,5 méter szélességű, kétoldalt kerti szegéllyel rendelkező aszfalt burkolatú járdát adott át dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Kántás Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője.

A Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Szombathelyi Tagóvodájában dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Ipkovich György önkormányzati képviselő avatta fel, a képviselői keretéből vásárolt óvodai játékokat amit a gyerekek Csány Péter plébános áldása után birtokba is vettek.

Programok

Gyerekeknek: A VERS VILÁGA

Időpont: 2018 Január 03. (Szerda) 09:00

Szóra bírt csontjaink (Savaria Múzeum) (Előadás/Kiállítás)

Savaria Múzeum, Szombathely, Kisfaludy Sándor utca 9.
2018 Február 08. (Csütörtök) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Életmű - Szyksznian Wanda grafikusművész kiállítása (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Március 14. (Szerda) 10:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
A Berzsenyi Dániel tér arcai (BDMK) (Előadás/Kiállítás)

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK), Szombathely, Dr. Antall József tér 1.
2018 Április 04. (Szerda) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
„A MÚLT ÉS A JÖVŐ NEM A TIÉD…” (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Április 28. (Szombat) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...