Dr. Puskás Tivadar Koczka Tibor Illés Károly Molnár Miklós Lendvai Ferenc Városháza

Önkormányzati hírek

A "Képtár turisztikai célú fejlesztése" című támogatási szerződés megkötéséről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Magyarné Vadász Irén, a Magyar Államkincstár Vas Megyei Igazgatóságának igazgatója. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy 1.420.000.000 forintos támogatásból valósul meg a beruházás. A sajtótájékoztatón részt vett Koczka Tibor alpolgármester.

2017.12.05 15:00

A Városháza Házasságkötő termében köszöntötte a nyugdíjas orvosokat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a IX. Nyugdíjas Orvosok Napja alkalmából. A MOK Vas Megyei Területi Szervezete, Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és Vas Megye közgyűlése 9. alkalommal szervezte meg a nyugdíjas orvososok ünnepi ülését, amelyen megemlékeztek az elhunyt kollégáikra, majd előadásokat hallgattak és kulturális műsorral szórakoztatták őket. A rendezvény végén átadták a dr. Obligál Zoltán Alapítvány díját. Pohárköszöntőt dr. Kecskés László, az egészségügyi munkabizottság elnöke mondott.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata mintegy másfél millió forint értékű ajándékkal és ajándék műsorral várta a városban élő gyerekeket az MMIK-ba. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere békés adventet, szép Karácsonyt kívánt a mintegy 500 meghívott gyereknek köszöntőjében. Az ajándékosztásban segített Koczka Tibor alpolgármester.

Ünnepélyes keretek között tette le magyar állampolgársági esküjét dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere előtt Darrin Govens, a Falco KC kosárlabdázója. Amerikai állampolgársága mellé vette fel a magyart, így akár a hazai válogatottat is erősíthetné. A ceremónián részt vett Koczka Tibor, Molnár Miklós alpolgármester, valamint Lendvai Ferenc tanácsnok. Darrin Govens ebben az évben Szombathelyen a 16., 2010 óta a 267. esküt tett magyar állampolgár.

Ünnepi szentmise után adták át a felújított Szent Márton teret. Dr. Hende Csaba, az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere ünnepi beszéde után a hívek - köztük Illés Károly alpolgármester és több önkormányzati képviselő - kivonultak a templomból, ahol dr. Székely János megyéspüspök megáldotta a felújított teret.

2017.12.02 17:00

A Fő téren dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Karácsonyi irodalmi műsor után köszöntőt mondott, majd az ökumenikus istentisztelet után a téren felállított adventi koszorú első gyertyájának lángját lobbantotta fel unokájával.

A Szombathely és a környező települések árvízi védelmét szolgáló dozmati víztározó megépítésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Gaál Róbert, a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság igazgatója, majd ünnepélyesen megkezdődött a munka, az Aranypatak medrének tisztítása.

Az Oladi Szakképző Iskolában ünnepi megemlékezést tartottak a Fogyatékkal élő emberek világnapja alkalmából. Az előadások az "Együtt élni, avagy a nem látókról, a nem látókért a látóknak" című program hét záró műsora volt, melyen részt vett Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere, valamint dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője.

2017.12.01 11:00

A Fogyatékos Emberek Világnapjához kapcsolódó Mi is itt vagyunk című gálaműsort nyitotta meg Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármetere, aki a gála résztvevőinek gratulált és emléklapot adott át.

Szombathely, Szent Márton szülővárosa, a segítés városa a hajléktalanokról is gondoskodik. Különösen nagy figyelmet kell fordítani rájuk a hideg beköszöntével. A város ellátórendszeréről, helyzetéről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Horváthné Németh Klára, a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. igazgatója a Zanati úti intézményükben. A hatékonyabb utcai ellátáshoz a TOP 6.6.1 Szociális alapellátások fejlesztése Szombathelyen projekt keretében két személygépjárművet szereztek be, melyből az egyiket az est folyamán már használatba is vehettek. A gépjárműveket a FÉHE Kft. két utcai szociális szolgálata fogja használni. Éjjel-nappali hívható zöld szám: 06/80 205 165.

A Vas Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztálya felújított épületét adta ünnepélyes át Harangozó Bertalan kormánymegbízott és dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke. A Vas Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai korszerűsítése projekt keretében újították meg az épületet mintegy 65 millió forint értékben. Az eseményen dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntőt.

A GYSEV 21,7 millárd forintos projekt keretében újabb tíz alacsonypadlós, villamos motorvonatot szerez be. A beszerzés után a GYSEV villamosított vonalain a regionális, személyvonati közlekedést kizárólag új, korszerű, alacsonypadlós, villamos motorvonatokkal fogja lebonyolítani. A projektről dr. Mosóczi László, közlekedésért felelős helyettes államtitkár, dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója és Dunai Antal, a Stadler Rail AG országigazgatója tartott sajtótájékoztatót. Az eseményen részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2016. novemberében adták át a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat épületében a szombathelyi BARNAHUS egységet. A szombathelyi átadással Közép-Európában egyedüliként, Európában ötvenegyedikként nyílt meg a gyermekvédelem és az igazságszolgáltatás összekapcsolására szolgáló, XXI. századi, igazi gyermekbarát igazságszolgáltatást kiszolgáló BARNAHUS egység, és pilot jelleggel megkezdődött a munka. Az intézmény további két helyiséggel bővült, melynek átadásán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Huszár Lilla, a SZGYF Vas Megyei Kirendeltsége igazgatója mondott ünnepi köszöntőt, avató beszédet dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke. A terápiás szobát, valamint annak bútorzatát, technikai berendezését Szombathely Megyei Jogú Város 2 millió forintos támogatásából hozták létre.

Az AGORA Savaria Filmszínház megújult kamaraterme az átadási ünnepségen a Jávor Pál nevet kapta. Az ünnepségen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely megyei Jogú Város polgármestere és Bognár Levente, Arad város alpolgármestere.

A 2003. február 4-én elhunyt Petz Gyula szombathelyi mérnök 1992-ben írott végrendeletében teljes vagyonát Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatára hagyta. A végrendelet szerint a hagyatékot alapítványi célra kell fordítani, amelyből olyan alap- és középfokú köznevelési intézmények tanulói támogathatók, akiknek a tanulás anyagi nehézséget okoz. Az Önkormányzat a hagyatékot kiegészítve Petz-ösztöndíjat alapított. Az idei ösztöndíjakat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, és a végrendeleti végrehajtói teendőket ellátó dr. Bíró Zoltán ügyvéd adta át 16 fiatalnak a Városházán.

Az aradi alpolgálmester, Bognár Levente érkezett Szombathelyre Smokov Stefan és Demeter Bernadett, a Kulturális Központ munkatársai kíséretében. A delegációt fogadta a Városházán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester.

A Sarlós Boldogasszony Székesegyházban elbúcsúztatták dr. Konkoly István nyugalmazott megyéspüspököt. A szentmise főcelebránsa dr. Erdő Péter, bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, szentbeszédet mondott dr. Márfi Gyula veszprémi érsek. A temetési szertartást dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök vezette. Emlékbeszédet Brenner József mondott. A szentmisét követően Püspök atya holttestét a Székesegyház püspöki kriptájában helyezték végső nyugalomra.

2017.11.29 09:30

A külső védelmi terv gyakorlatot nyitotta meg és mondott beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, aki fontosnak tartotta, hogy a védelmi gyakorlat eredményessége hozzájáruljon ahhoz, hogy Szombathely lakossága ne csak biztonságban érezze magát, biztonságban is legyen. A törzsvezetést Lakatár Gábor, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője végezte, a feltételezett káreseményt Göncz Szabolcs tűzoltóparancsnok ismertette a gyakorlaton résztvevőknek.

2017.11.28 11:00

A Szociális Szolgáltatók Közhasznú Egyesülete Gyermekvédelmi konferenciáját nyitotta meg dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Városházán. A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke, és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke. Az Igazságügyi Minisztérium áldozatsegítéssel kapcsolatos feladatairól dr. Takács Éva osztályvezető tartott előadást. A Barnahus modell magyarországi adaptációjáról dr. Lazáry Györgyné igazságügyi pszichológus szakértő adott tájékoztatást.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata az Interreg Central Europe Transznacionális programban a Szent Mártonhoz kapcsolódó közös értékek és kulturális örökség megőrzésére nyert el pályázatot konzorciumban. A helyi munkacsoport megbeszélésén részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Magyar Export Napja Roadshow szombathelyi eseményén mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az EXIM által szervezett roadshow célja, hogy a KKV szektor tagjai aktuális információkat kapjanak az exportpiac helyzetéről, a kedvezményes hitel- és biztosítási lehetőségekről.

A búcsúi szentmise után letették a leendő kámoni közösségi ház alapkövét. Köszöntőt mondott dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az alapkövet megáldotta dr. Székely János megyéspüspök. Az eseményen jelen volt Koczka Tibor és Illés Károly alpolgármester.

A 60 éves Szombathely Város Fúvószenekar jubileumi rendezvényén mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere az Agora Művelődési és Sportházban és adott át emléklapot az egyesület vezetőjének.

2017.11.25 17:30

A 2017-es Adventi Vásárt nyitotta meg a Fő téren dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Ezzel hivatalosan is megnyitotta kapuit az Adventi Vásár és megkezdődött a Szombathelyi Advent 2017. programsorozat. A megnyitó után, mint minden évben az adventi vásár legjobb forralt borait díjazták. A díjakat átadta dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar polgármester és Illés Károly alpolgármester.

A Szombathey visszavár ösztöndíjakat adta át dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Városházán. Az idén öten, Kecskés Bálint, Horváth Anna Viktória, Cser Fruzsina, Rákos Tímea és Forján Sebastian vehették át az ösztöndíjat.

Az ENSZ 1992-ben december 3-át a fogyatékos emberek világnapjává nyilvánította. Ehhez kapcsolódóan második alkalommal rendez Szombathelyen gálaműsort Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Vas Megyei Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége Egyesülete, a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete, valamint a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. A december 1-én 10.00 órakor. A Weöres Sándor Színházban tartandó programról tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor alpolgármester, dr. Horváthné Németh Klára, a Vas Megyei ÉFOÉSZ Egyesülete elnöke és St. Martin előadóművész, a rendezvény fővédnöke.

A BringaAkadémia 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzését nyitotta meg Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere a Gotthard Jenő Általános Iskolában. A képzés elvégzésével a résztvevő tanárok megszerzik az összes, a BringaAkadémia tantárgy oktatásához, illetve szakkörök szervezéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

A Szabadidősport Szövetség Labdarúgó Szakág Elnöksége által szervezett kispályás labdarúgó bajnokság eredményhirdetésén adott át díjakat Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

A Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány leköszönt kuratóriuma "Fénykép kiállítás 1998 - 2017" című rendezvényét nyitotta meg dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Napsugár Óvodában.

2017.11.23 14:00

A Szombathelyi Vadvirág Óvoda 75 éves jubilumi rendezvényén mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Kántás Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője. A résztvevőket Halász Imréné óvodavezető köszöntötte.

Jó utat, kellemes, közös időtöltést kívánt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere azoknak, akik az Önkormányzat Aktív időskor Szombathelyen című programjának részeseként a máriacelli kirándulásra ma indultak. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014-ben indított programot a 60 év feletti szombathelyi lakosok aktivizálására, a városi szintű közösségfejlesztés érdekében. Azóta csaknem húszezren vettek részt a programon, amely olyan sikeres, hogy a most szervezett kirándulásra több, mint ezren jelentkeztek, így naponta három autóbusz viszi a kiránulókat hét napon keresztül a kirándulásra.

2017.11.23 10:00

A Vas Megyei Diákparlament résztvevőit köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Művészeti Szakgimnáziumban. A megye iskoláiból negyven delegált vett részt a parlament munkájában, amelyet a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ vezetője, Tóth Ferenc nyitott meg.

"HerenDimenzió" címmel nyílt kiállítás az Agora Művelődési és Sportházban, amely a cég utóbbi húsz évének munkáiba nyújt betekintést. A megnyitón dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket. A kiállítást dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg. Az eseményen részt vett Koczka Tibor alpolgármester.

2017.11.22 13:30

Az Aranykorúak Sport és Egészséges Életmód Egyesülete, valamint a Vas Megye és Szombathely Megyei Jogú Város Nyugdíjas Szövetsége tekeversenyének eredményhirdetésén adott át díjakat Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere az Arborétum Sporttelepén. A versenyen szombathelyi, szentgotthárdi és szlovéniai aranykorúak vettek részt.

Átadták a Neumann János Általános Iskola széleskörű összefogással felújított étkezdéjét. Az ebédlő ünnepélyes átadásán köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az eseményen részt vett Illés Károly alpolgármester, Lendvai Ferenc tanácsnok és dr. Ipkovich György képviselő, akik képviselői keretükből támogatták a beruházást.

60 éves jubileumát ünnepli Szombathely Város Fúvószenekara. Az évforduló alkalmából az egyesület történetéről összeállított kiállítást nyitott meg dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere az AGORA Művelődési és Sportházban. A kiállításon mutatták be a jubileum alkalmából kiírt rajzpályázat legjobb alkotásait is, és adták át a legjobbaknak a díjakat.

"Építsd a jövőd" címmel nyílt kiállítás a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára az építőipari szakmák bemutatása, ismertetése céljából. A rendezvényre négy megyéből érkeztek diákok a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Hefele Menyhért Szakképző Iskolába. Az Európai Szakképzési Hét keretében megvalósult eseményt megnyitotta dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, köszöntőt mondott Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Gálaműsor keretében ünnepelte fennállásának századik évfordulóját a Kanizsai Dorottya Gimnázium. Az AGORA Művelődési és Sportházban megtartott eseményen öreg és mai diákok adtak elő színpompás műsort. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere beszédében méltatta a patinás intézményt.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere tartott tájékoztatót Vas Megye Közgyűlésén Szombathely Megyei Jogú Város 2017. évi munkájáról, kiemelten a Szent Márton tervről.

Tanítás nélküli munkanapon Egészségnapot tartottak a szombathelyi Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központban. A rendezvény lebonyolításában a Pécsi Orvostanhallgatók Egyesülete segített. Az egészségnapon köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

Az 50 éves Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem tiszteletére megjelent kiadvány bemuatóján dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

Deák Sonja és Fülöp András közös munkájának eredménye az az útifilm, amiben az első világháborús magyar katonák sírját kutatták fel és amit a Katonatörténeti múzeumban mutattak be Szombathelyen. Az eseményen beszédet mondott Illés Károly, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

A Markusovszky Egyetemi Kórház Orvosi Könyvtárában a Vas Megyei István Lajos trombózis Klub ülésén köszöntötte a résztvevőket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2017.11.16 11:00

Az idén új környezet, új díszkivilágítás várja a város lakóit a Fő téren és környékén az év végén. A megújuló Adventi Vásárról tájékoztatta a sajtót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly alpolgármester, dr. Károlyi Ákos jegyző és Pintér Gábor, a Advent 2015 Kulturális Egyesület vezetője.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere Koczka Tibor alpolgármesterrel, Lendvai Ferenc tanácsnokkal, az önkormányzati képviselőkkel és dr. Hende Csaba országgyűlési képviselővel megtekintette az átadás előtt és próbaüzem alatt álló új uszodát. A képviselőknek dr. Kohuth Viktor, a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója és Kántás Zoltán, a fedett uszoda és termálfürdő vezetője mutatta be a magas műszaki minőségben elkészült létesítményt, melyet már a vizilabdázók tesztelnek.

A történelmi Vas megye neves madarászai című tudományos ülésen a Savaria Múzeumban mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában rendezett Pályaválasztási és Képzési kiállításon mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Harangozó Bertalan kormánymegbízott.

A "Közös küldetésben - Katona és lelkész az ember és a nemzet szolgálatában" című kiadvány bemutatóján mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Székely János megyéspüspök.

Az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Dísztermében tartottak beiskolázási roadshowt, ahol köszöntőt és beszédet mondott Papp Tibor, az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, a rendezvény vendéglátója, dr. Németh István, az ELTE szombathelyi koordinációs rektorhelyettese, a rendezvény házigazdája és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségén és a hozzá tartozó intézményekben a szociális és gyermekvédelem területén kimagasló szakmai munkát végzett dolgozókat elismerésben részesítették. Köszöntőt mondott és a kitüntetetteknek gratulált dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

Programok

Gyerekeknek: A VERS VILÁGA

Időpont: 2018 Január 03. (Szerda) 09:00

Szóra bírt csontjaink (Savaria Múzeum) (Előadás/Kiállítás)

Savaria Múzeum, Szombathely, Kisfaludy Sándor utca 9.
2018 Február 08. (Csütörtök) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Életmű - Szyksznian Wanda grafikusművész kiállítása (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Március 14. (Szerda) 10:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
A Berzsenyi Dániel tér arcai (BDMK) (Előadás/Kiállítás)

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK), Szombathely, Dr. Antall József tér 1.
2018 Április 04. (Szerda) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
„A MÚLT ÉS A JÖVŐ NEM A TIÉD…” (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Április 28. (Szombat) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...