Dr. Puskás Tivadar Koczka Tibor Illés Károly Molnár Miklós Lendvai Ferenc Városháza

Önkormányzati hírek

2018.02.17 10:00

Az ELTE-SEK első keresztféléves diplomaosztóján mondott köszöntőt, illetve ünnepi beszédet dr. Németh István, az ELTE rektorhelyettese, dr. Horváth Zoltán dékán, dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Hat karon 98 végzős vehette át diplomáját az Agora Filmszínházban megrendezett diplomaosztó ünnepségen.

A Simon-Trans Kft. új logisztikai központjának megnyitó ünnepségén mondott ünnepi beszédet dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A céget bemutatta Simon Miklós, a SIMON-TRANS Kft. ügyvezető-tulajdonosa. Az új épületet Horváth József pápai prelátus áldotta meg. Műsort Takács Nikolas adott.

A Négy év vérben és vasban - A nagy háború című, első világháború történéseit bemutató kiállításon mondott köszöntőt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum I. világháborús vándorkiállítását az MMIK-ban Csapláros Andrea múzeumigazgató nyitotta meg.

A Sarlós Boldogasszony Székesegyház 1840-ben készült eredeti óraszerkezetét restaurálják, ezt tekintette meg dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A javítási munkálatokat végző Kapui Gyula mérnök elmondta, hogy ez egy nagyon ritka és értékes szerkezet, aminek a működtetéséhez sok alkatrészt kellett pótolnia, újragyártania. Különböző rudazatok továbbították a mutatóknak a pontos vezérlést, amit ma már számítógép végez. A mester kiszámította, hogy a mutatók végei egy év alatt 570 kilométeres utat tesznek meg.

2018.02.16 11:00

Az ismerősök, családtagok, kollégák a Jáki úti temetőben vettek végső búcsút Angyal Lászlótól, a Városháza kommunikációs vezetőjétől. Gyászbeszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott.

2018.02.16 09:00

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere előtt tettek esküt Vas Megye 01. számú országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottsága tagjai.

Debrecen, Győr és Veszprém pályázatait ajánlja az Európa Kulturális Fővárosa (EKF 2023) projekt döntőjébe a pályázat független nemzetközi szakértői testülete- jelentették be ma délben a kétnapos előválogató meghallgatás után Budapesten. A hír a közgyűlés ideje alatt érkezett Szombathelyre. A közgyűlés szünetében dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, és Koczka Tibor alpolgármester, a pályázatot előkészítő bizottság elnöke tartott sajtótájékoztatót és gratuláltak a továbbjutó településeknek. Megköszönték a munkáját mindazoknak, akik a pályázat elkészítésében részt vettek, köszönetet mondtak a szombathelyieknek, hiszen a segítségükkel készült a pályázat, amely a város kulturális koncepciójának is tekinthető.

Az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címért pályázó magyar városok előválasztási ülésén mutatta be a szombathelyi csapat dr. Puskás Tivadar polgármester és Koczka Tibor alpolgármester vezetésével Szombathely pályázatát Budapesten, a Nemzeti Múzeumban az előzsűri előtt. A felvételek a korábbi napok próbáin Szombathelyen készültek. Az Európa Kulturális Fővárosa 2023 cím elnyerésére hét város pályázott: Győr, Szombathely, Veszprém, Gödöllő, Székesfehérvár, Eger és Debrecen. A 12 fős nemzetközi testület előzsűrizése után derül ki, hogy mely városok pályázata jut a döntőbe, melyek kerülnek be a végleges kiválasztási ülésre.

Dr. Varga Andrásné szépkorút köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere 95. születésnapja alkalmából.

Dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Csapláros Andrea, a Savaria Történelmi Karnevál Közhasznú Közalapítvány kuratóriumának igazgatója és Jagadics Péter ny. alezredes sajtótájékoztatót tartott a Nagy Háborús Emlékév 2018-as programjairól.

2018.02.12 09:23

1962. június 19. - 2018. február 8.

A 112-es Egységes Európai Segélyhívó szám napján a segélyhívó szombathelyi Hívásfogadó Központjában köszöntötte a munkatársakat dr. Balázs Zsolt, a Szombathelyi Hívásfogadó Központ vezetője, dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Hablicsek Nikoletta, az ORFK RF Ügyeleti Főosztály vezetője kitüntetéseket adott át a kimagasló teljesítményt nyújtó alkalmazottaknak. Prof. dr. Nagy Lajos, a Markusovszky Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója tartott előadást a stroke-ról, felhívva a figyelmet arra, hogy a baj megtörténte után mennyire fontos az ellátási, segítségnyújtási időtényező. Az ünnepélyes megemlékezés nyílt nappal folytatódott.

2018.02.10 12:00

Az V. Gasztronómiai Fesztiválon Szarvaskenden vett részt V. Németh Zsolt államtitkár, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly alpolgármester, Lendvai Ferenc tanácsnok és több önkormányzati képviselő. A rendezvényt nemzetközivé tette a vajdahunyadi és georgiai testvérvárosok képviselőinek csapata.

A 10 éves Herényi Nóta Kört köszöntötte Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere a Herényiek Házában tartott jubileumi nóta esten. A műsorban közreműködött Kánya László és cigányzenekara.

A Megyei Jogú Városok Szövetsége közgyűlésén vett részt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere Veszprémben.

Tovább bővült az ELTE Savaria Egyetemi Központ képzési portfóliója: középiskolai tanári végzettség szerezhető Szombathelyen. Erről tartott sajtótájékoztatót dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Németh István, az ELTE Savaria Egyetemi Központ koordinációs rektorhelyettese az egyetemen.

2018.02.07 10:00

A szombathelyi Óvodavezetők Munkaközössége 2012-től minden évben találkozóra hívja a város nyugalmazott óvodavezetőit. A Selmec utcai Vadvirág Óvodában dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a volt és jelenlegi óvodavezetőket az idei összejövetelen. Szombathely Önkormányzata 18 óvodában 2432 gyermek óvodai ellátásáról gondoskodik.

Lökkös Józsefet köszöntötte 95. születésnapján dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Váci utcai és a Jáki úti orvosi rendelők energetikai felújítását tekintette meg dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A polgármester a Váci utcai rendelőnél tájékoztatta a sajtót a munkálatokról.

A Kámoni Egyházközség bálján mondott köszöntőt Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

2018.01.31 15:00

A Településrendezési eszköz módosítása tárgyában tartottak lakossági fórumot a Városházán.

A Fogyatékos Emberek Nappali Szolgálata új foglalkoztató helyiséggel bővült a Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Szombathelyen című pályázati program keretében. A több mint négy millió forintból kialakított, jól felszerelt csoportszobában dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere látogatta meg az ellátottakat.

A Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Szombathelyen című pályázati program keretében vásárolt Dacia Dokker típusú személygépjárművet adta át dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a FÉHE Hajléktalan Embereket Ellátó Szociális Intézmény utcai szolgálata részére. A gépkocsi mozgáskorlátozottak szállítására is alkalmas.

2018.01.27 20:00

Az AGORA Művelődési és Sportházban rendezték az idei Horvát bált, melyen köszöntő beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban az Önkormányzat ötven millió forintos támogatásának köszönhetően a Mellkassebészeti Osztály részére egy 3D Torakoszkópos sebészeti torony, a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály részére egy JET lélegeztetőgép beszerzéséről tartott sajtótájékoztatót dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A műszereket dr. Nagy Lajos, a kórház főigazgatója és dr. Kecskés László főorvos mutatta be.

A Gazdag Erzsi vers- és mesemondó verseny Pozvai Andrea, a népművészet ifjú mestere kiállításának megnyitójával kezdődött a Reményik Sándor Evangélikus Iskolában, majd a verseny résztvevőit köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A Gazdag Erzsi vers- és mesemondó versenyt Sátory Károly, az iskola igazgatója nyitotta meg.

A Romkertben található Helytartói Palota mozaikpadozatának eredeti méretarányú fotódokumentált másolatát mutatta be dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Csapláros Andrea múzeumigazgató, és a mozaik restaurálását végző szakemberek.

A vajdahunyadi óvodás- és kisiskolás korú gyermekek részére történő adománygyűjtésről, valamint Szombathely testvérvárosi kapcsolatairól tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Lendvai Ferenc tanácsnok. Az adományokat - játékokat, könyveket - a február 11-én, a vajdahunyadi sítáborba utazó szombathelyi küldöttség szállítja és kézbesíti az erdélyi magyaroknak.

Az elmúlt napokban aláírásgyűjtésbe kezdtek a Parkerdő Lakókertben élők, ugyanis attól tartottak, hogy a Szent II. János Pál pápa utca végén található zöldpark besorolású telket a Városháza átminősíti építési területté. Ezzel kapcsolatban tartottak a helyszínen ma sajtótájékoztatót, amin részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, valamint dr. Kecskés László a térség önkormányzati képviselője. Ahogy a polgármester fogalmazott: Mindent megtesznek azért, hogy a szóban forgó terület idővel játszótér legyen.

A Magyar Kultúra Napján az AGORA MSH-ban dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester adta át az ünnep alkalmából a kulturális életben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkájukat elismerő díszokleveleket a Herényi Nótakörnek, a Honderű Asztaltársaság Egyesületnek, a Savaria Tendency Art Group Művészeti, Kulturális Egyesületnek és a Szombathelyi Horvátokért Egyesületnek és a Vasi Múzeumbarát Egyletnek. A „Kiemelkedő Kulturális Munkáért-díj I. fokozatát 2018-ban Szirmai Judit vehette át dr. Hende Csabától. Nemzeti imádságunk, a Himnusz születésének napján az Experidance Táncegyüttes Revans, Három a tánc című ünnepi előadását tekinthette meg a közönség. Az ünnepeltek tiszteletére rendezett fogadáson pohárköszöntőt dr. Puskás Tivadar polgármester mondott.

Dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Illés Károly alpolgármester sajtótájékoztatót tartott a Modern Városok Program keretében támogatott Szent Márton Lovas, Sport Hagyományőrző és Rendezvényközpont tervezése, megvalósíthatóságának előkészítése, a Késmárk utcai teniszcentrum fejlesztése, és a Gothard-kastély felújításának és hasznosításának előkészítése című projektek támogatói szerződésének aláírásáról.

Az 1711-es szombathelyi pestis járványkor minden három szombathelyi polgárból ketten meghaltak. A város vezetői és lakói Szent Sebestyénhez imádkoztak a gyógyulásért. A szentmiséket a szabad ég alatt tartották. A fohász után hamarosan megszűnt a járvány, a fogadalomhoz híven ebben az esztendőben is, mint minden évben gyertyás körmenettel emlékeznek meg a járvány áldozatairól, és imádkoznak Szombathely minden lakójáért. A fogadalmi gyertyás megemlékezésen részt vett dr. Székely János megyéspüspök, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly alpolgármester, dr. Takátsné dr. Tenki Mária és Ágh Ernő bizottsági elnökök, és Kántás Zoltán önkormányzati képviselő is.

A Szombathelyi Jótékonysági Estély új helyszíne a Haladás Sportkomplexum VIP terme volt. A vendégeket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte. A rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba, az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, díszvendége Káel Csaba, a MÜPA vezérigazgatója volt. A jótékonysági estély kedvezményezettje a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Perinatalis Intenzív Centruma.

A Szombathelyi Horvátok Egyesülete megalakulásának 15. évfordulóján rendezett ünnepi közgyűlésen mondott köszöntőt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A dr. Kiss Gyula Kulturális Egyesület a „Közösségi Kultúráért” díjakat adta át a Megyeházán. Ünnepi beszédet dr. Kondora Bálint, Vas Megye Közgyűlése alelnöke mondott. A díjazottaknak gratulált Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere. A díjat azok a személyek, közösségek kapják, akik a közművelődés terén a választott közösségükben hosszú évek óta végeznek eredményes munkát.

A Vas Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály felújított épületének ünnepélyes átadásán mondott köszöntőt Harangozó Bertalan kormánymegbízott és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az energetikailag felújított épületet dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője adta át.

A sebészeti osztály felújításáról tartott sajtótájékoztatót a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A projekt részleteit dr. Nagy Lajos, a kórház főigazgatója mutatta be.

2018.01.17 10:30

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Ágh Péter országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és Bábiné Szottfried Gabriella, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Védőnő Tagozat elnöke sajtótájékoztatót tartott arról, hogy milyen problémákat, észrevételeket, javaslatokat fogalmaztak meg a Vas megyében dolgozó védőnők a szombathelyi Városházán tartott védőnői konzultáción.

2018.01.17 10:00

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ nyílt napján mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Szombathely a Segítés Városa program új eleméről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Köcse Tamás vezető mentőtiszt a Városházán. A báli szezon kezdetével, a nagy tömegeket mozgató eseményeken életet menthet, ha szakképzett segítség és egy automata defibrilátor van a helyszínen hirtelen szívmegállás felléptekor. Az önkormányzat által vásárolt tíz automata defibrilátort a rendezvényekre kölcsönözni lehet. Az esemény előtt a készülékeket a mester.agnes@szombathely.hu email címen lehet igényelni, és a további teendőkről tájékozódni.

Vas Megye Önkormányzata és Bük város bálján vett részt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Ágh Péter országgyűlési képviselő, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor alpolgármester, Harangozó Bertalan kormánymegbízott. A vendégeket Majthényi László, Vas Megye Közgyűlésének elnöke, Németh Sándor Bük polgármestere és Kocsis Korinna szépségkirálynő fogadta. A szezonnyitó bálon köszöntőt mondott dr. Borhy László, az ELTE rektora és Majthényi László. Éjfélkor dr. Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke és Majthényi László adta át Brenner József nagyprépostnak az "Év Vasi Embere 2017" díjat.

2018.01.13 11:00

A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum a Magyarországon fellelhető I. világháborús hadisírok rendbehozatalához szükséges költségvetési eszközök biztosításáról szóló 1551/2016. (X. 13.) Korm. határozatban kapott felhatalmazás alapján a magyarországi temetkezési helyen található I. világháborús hadisírok és emlékművek rendbetételére, felújítására, helyreállítására kiírt pályázat alapján a Jáki úti temetőben helyreállított és felújított 5 emlékmű, 50 domborműves sírkő, és 578 egységes hadisírkő elkészült felújításának átadásán mondott köszöntőt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

Az idén a Markusovszky Kórház Csecsemő-és Gyermekosztálya szervezte meg a hagyományosan évente rendezett Országos Gyermekdiabetes Napot. Ebből az alkalomból köszöntötte a konferencia résztvevőit dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2018.01.12 10:00

A doni áttörés 75. évfordulóján Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Recski Szövetség Nyugat-dunántúli Szervezete és a Szombathelyi Egyházmegye szervezésében kegyeleti megemlékezést tartottak a Martineum Felnőttképző Akadémia udvarán lévő pápai keresztnél. Az elesett honvédek és túlélők tiszteletére dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Székely János megyéspüspök is virágot és mécsest helyezett el az emlékműnél. Emlékbeszédet mondott Ferge László őrnagy, az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 11. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodájának parancsnoka. Az eseményen részt vett a Don-kanyar poklát túlélő 95 esztendős Kazári József.

Dr. Török Ilona címzetes főorvos asszonynak, a Kollegiális Vezető Háziorvosi Testület tagjának adott át díszoklevelet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Károlyi Ákos jegyző, Szombathely egészségügyi alapellátásában végzett több évtizedes, áldozatos háziorvosi munkája elismeréséül.

A Vasút utca 13. alatti területen létesített új kerékpártárolót adta át dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Kövesdy Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója. A SZOVA Zrt. területén létesült kerékpártároló üzemeltetését a GYSEV Zrt. végzi a továbbiakban. Ezzel az a 283 darab meglévő tárolókapacitás 357 darabra bővült.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Parais István, az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ igazgatója tartott sajtótájékoztatót a Városi Jótékonysági Estélyről, amelynek helyszíne január 20-án a nemrég átadott Haladás Sportkomplexum VIP terme lesz. A rendezvény díszvendége Káel Csaba, a MÜPA vezérigazgatója, fővédnöke dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője. A jótékonysági estély kedvezményezettje a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Perinatalis Intenzív Centruma.

2018.01.10 16:00

A Szülőföld Kulturális, Sport és Örökségvédelmi Egyesület gondozásában jelent meg az a könyv, amely az ókori Savaria életébe kalauzol el bennünket, címe: Az ókori Savaria írásban és képben. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a könyvbemutatón megköszönte a minőségi munkát a kiadvány írójának Keresztúriné Pintér Máriának.

2018.01.09 10:00

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere előtt hatan tettek magyar állampolgársági esküt.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere meglátogatta a Markusovszky kórházban az újév első újszülöttjét, és gratulált a családnak az egészséges, szép kisbabához. Balázs Imre nem csupán Vas megyében, hanem az országban is elsőként született 2018-ban, január 1-jén 0 óra 01 perckor. A kisfiú, és édesanyja Kiss Emese Enikő jól vannak, hamarosan elhagyják a kórházat és hazatérnek otthonukba Bögötére, ahol az édesapa, Balázs Károly már nagyon várja őket.

Programok

Gyerekeknek: A VERS VILÁGA

Időpont: 2018 Január 03. (Szerda) 09:00

Szóra bírt csontjaink (Savaria Múzeum) (Előadás/Kiállítás)

Savaria Múzeum, Szombathely, Kisfaludy Sándor utca 9.
2018 Február 08. (Csütörtök) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Életmű - Szyksznian Wanda grafikusművész kiállítása (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Március 14. (Szerda) 10:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
A Berzsenyi Dániel tér arcai (BDMK) (Előadás/Kiállítás)

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK), Szombathely, Dr. Antall József tér 1.
2018 Április 04. (Szerda) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
„A MÚLT ÉS A JÖVŐ NEM A TIÉD…” (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Április 28. (Szombat) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...