Dr. Puskás Tivadar Koczka Tibor Illés Károly Molnár Miklós Lendvai Ferenc Városháza

Molnár Miklós

Dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a tisztségviselőkkel és az Önkormányzati képviselőkkel közmeghallgatást tartott a Városháza nagytermében.

Évzáró rendezvényt tartott a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Tóvendéglőben. Az ünnepi műsor után a gazdasági tartalmú éves összegzések hangoztak el, majd átadták a kamarai kitüntetések. Az eseményen köszöntő beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Harangozó Bertalan kormánymegbízott. A rendezvényen részt vett Molnár Miklós alpolgármester is.

Koczka Tibor és Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármesterei képviselői keretükből összesen 1 millió 500 ezer forinttal járultak hozzá, hogy még az idei évben megkezdődhessen a Herényi temetőt a lakóövezettől elválasztó növényi védősáv telepítése és a helyszínen tájékoztatták a sajtó képviselőit.

A „Szombathely, Sárdi-ér úti terület alapinfrastruktúrájának kiépítése” című európai uniós finanszírozású projektet sajtó nyilvános eseményen mutatták be a városházán. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötték a résztvevőket és összefoglalták a projekt keretében megvalósuló beruházást. Projektet szakmailag bemutatta Dr. Németh Gábor a SZOVA Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. Az eseményen részt vett Koczka Tibor alpolgármester is.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 29. évfordulójára és az elesett szombathelyi nemzetőrökre emlékeztek Szombathelyen 2018. október 23-án. Délután a Jáki úti temetőben Welther Károly sírjánál emlékeztek a szombathelyiek. A megemlékezés a Március 15. téren folytatódott, ahol katonai tiszteletadással felvonták az Országzászlót. Az 56-osok terén megemlékeztek az elesett szombathelyi nemzetőrökről. Ünnepi beszédet mondott Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos Elnökségének tagja, majd megkoszorúzták az emlékművet. Az emlékünnepség a Városháza dísztermében fejeződött be, ahol ünnepi közgyűlésen mondott beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A „Szombathely Szent László király utcai felhagyott iparterület fejlesztése” c., kiemelt jelentőségű, európai uniós finanszírozású projektet sajtó nyilvános eseményen mutatták be a volt EPCOS területén. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Molnár Miklós Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötték a résztvevőket, majd összefoglalták a projekt társadalmi, gazdasági jelentőségét, bemutatták a fejlesztés műszaki tartalmát. A sportági szövetségi elnökök a kapcsolódó sportszakmai célokról beszéltek. Az eseményen jelen volt Koczka Tibor alpolgármester is.

Az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban mintegy 15 millió forintból megújult szabadtéri kosárlabdapálya átadásán köszöntő beszédet mondott Koczka Tibor és Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármesterei, és dr. Németh István az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektorhelyettese. Az eseményen részt vett több önkormányzati képviselő is.

2018.08.24 21:30

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi téren megépített karneváli standjának hivatalos megnyitóján, mondott köszöntőt a szombathelyi származású dr. Borhy László akadémikus, az ELTE rektora, dr. Németh István, az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektorhelyettese, dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A Köztisztviselői Napon dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a Városháza dolgozóit. Az ünnepi beszéd után a polgármester, Illés Károly és Molnár Miklós alpolgármeseterek, dr. Károlyi Ákos jegyző, Babitsné dr. Tőke Erzsébet aljegyző valamint dr. Varsányi Péter a Közterület-felügyelet igazgatója kiemelkedő munkájuk elismeréseként díjakat adott át a köztisztviselőknek. Köszöntötték az újonnan belépő kollégákat és elbúcsúztatták a nyugdíjba vonuló Varga Zsófi kollégát.

2018.02.16 11:00

Az ismerősök, családtagok, kollégák a Jáki úti temetőben vettek végső búcsút Angyal Lászlótól, a Városháza kommunikációs vezetőjétől. Gyászbeszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott.

Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere és dr. Székely János megyéspüspök gyújtotta meg a Fő téren álló adventi koszorún a negyedik gyertyát.

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. szokásos év végi díjátadó ünnepségén, az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákkorú sportolóit díjazták. A különböző sportágakban,- asztalitenisz, dobó- és futóatlétika, kosárlabda, tenisz, sakk, görkorcsolya, torna és röplabda - az év legeredményesebb fiataljait szólították a pódiumra. Az eseményen beszédet mondott, és emlék-érmét adott át Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere. Az ünnepségen Molnár Miklós alpolgármester is adott át kitüntetést. Ezen az estén búcsúzott szakmai igazgatói pozíciójától Rácz Gábor.

A Médiaworks Hungary Zrt. TOP 100 Vas 2017 című kiadványának bemutatóján vett részt Illés Károly és Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere a Pelikán étteremben. A kiadvány Vas megye 2016. évi gazdasági eredményeit és vállalkozásait mutatja be.

Ünnepélyes keretek között tette le magyar állampolgársági esküjét dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere előtt Darrin Govens, a Falco KC kosárlabdázója. Amerikai állampolgársága mellé vette fel a magyart, így akár a hazai válogatottat is erősíthetné. A ceremónián részt vett Koczka Tibor, Molnár Miklós alpolgármester, valamint Lendvai Ferenc tanácsnok. Darrin Govens ebben az évben Szombathelyen a 16., 2010 óta a 267. esküt tett magyar állampolgár.

2017.11.06 16:00

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a Városháza Nagytermében közmeghallgatást tartott.

46 db új parkolóhelyet alakított ki a SZOVA Zrt. a Kőszegi utca 11-17. és 23. szám alatti ingatlanok belső tömbjében. A zárt parkoló sorompós beléptetőrendszerrel működik, térfigyelő kamerákkal is felszerelt, biztonságos, igényes parkolási lehetőséget teremt a gépjárművezetők számára. A megnyitón részt vett és beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Molnár Miklós alpolgármester.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 28. évfordulójára és az elesett szombathelyi nemzetőrökre emlékeztek Szombathelyen 2017. október 23-án. Délután a Jáki úti temetőben Welther Károly sírjánál emlékeztek a szombathelyiek. A megemlékezés a Március 15. téren folytatódott, ahol katonai tiszteletadással felvonták az Országzászlót. Az 56-osok terén megemlékeztek az elesett szombathelyi nemzetőrökről. Ünnepi beszédet mondott Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos Elnökségének tagja, majd megkoszorúzták az emlékművet. Az emlékünnepség a Városháza dísztermében fejeződött be, ahol ünnepi közgyűlésen mondott beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke.

Az ELTE szombathelyi gépészmérnöki képzésének vállalati partnerei és hallgatói közötti ünnepélyes szerződés aláírási ünnepségén mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Balázsy Péter, Vas megye önkormányzatának jegyzője, dr. Németh István rektorhelyettes és Prof. Dr. Horváth Zoltán, egyetemi tanár, az ELTE dékánja. Az ünnepélyes ceremónián részt vett Molnár Miklós Szombathely alpolgármestere is.

A Savaria Történelmi Karnevál szombati felvonulása.

Dr. Székely János megyéspüspök látogatást tett Császár István helynök kíséretében a Városházán, ahol dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly és Molnár Miklós alpolgármesterek fogadták az egyházi elöljáróságokat.

Az ezüst érmes Falco KC csapatát köszöntötte az Arena Savariában dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az ünnepélyes eseményen részt vett Koczka Tibor és Molnár Miklós alpolgármesterek és Lendvai Ferenc tanácsnok.

2017.05.19 11:00

A 2004 óta Szombathelyen működő Borsodi Fémmegmunkáló Kft. a tavaly megkezdett 500 millió forint értékű beruházásaként megépített új gyár átadási ünnepségén mondott köszöntőt Molnár Miklós, Szombathely MJV alpolgármestere.

Szombathely Megyei Jogú Város tisztségviselői dr. Puskás Tivadar polgármester vezetésével az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójára emlékezve megkoszorúzták a Petőfi szobrot, majd huszár hagyományőrzőkkel együtt vonultak át a Március 15 térre, ahol katonai tiszteletadással vonták fel a nemzeti lobogót, majd a fiatal diákok adtak ünnepi műsort. A Savaria Múzeum parkjában folytatódott az ünnepségsorozat - az ünnepi beszédet V. Németh Zsolt államtitkár mondta, majd Puskás Tivadar beiktatta a demokratikusan megválasztott diákpolgármestert és alpolgármestert. A 7. sajtófotó-kiállítás megnyitása után a program a Skanzenben folytatódott, ahol a polgármester és dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője felavatta a kishuszárokat, akik egy harcnak álcázott játékban kiűzték a labancokat a Skanzenből.

A Nőnap alkalmából dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, és dr. Károlyi Ákos jegyző köszöntötték a Városháza nő dolgozóit.

2017.01.22 18:00

A veronai buszkatasztrófa áldozataira néma főhajtással emlékeztek az ünnepség elején az Agora MSH-ban - a Magyar Kultúra Napján mondott ünnepi beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. A kultúráért kiemelkedő munkát végzőknek Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor alpolgármester és dr. Takátsné dr. Tenki Mária, az önkormányzat Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke adtak át kitüntetéseket. A kultúra napi ünnepség az Experidance produkciójával fejeződött be.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai vezetésével elindult a Modern Vállalkozások Programja, amelynek célja a mikro-, kis- és középvállalkozások szemléletformálása, a vállalkozásvezetők infokommunikációs technológiákhoz kapcsolódó kompetenciafejlesztése. A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, és Kovács Vince, a Kereskedelmi és Iparkamara Vas megyei szervezetének elnöke. Előadást tartott Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Szombathely város önkormányzatának vezetésével foglalkoztatási programot valósít meg. A program Szombathely járás területének munkaerő-piacának bővítését, a célcsoport képzését és foglalkoztatását segíti. A foglalkoztatási paktum aláírása előtt mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője és Bálint András, a Szombathelyi Képző Központ ügyvezetője.

2017.01.05 13:00

A Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében Szombathelyi fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly és Molnár Miklós alpolgármesterek.

2016.12.20 15:00

A Városháza dolgozóit a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely MJV. polgármestere. Az ünnepi műsorban közreműködött Prikazovics Ferenc narrátor, és az Attitűdé Balettiskola növendékei, akik eltáncolták a "Rosszul őrzött lány" című balettelőadást. A műsor végén a polgármester meggyújtott egy gyertyát a Városháza karácsonyfáján.

2016.12.17 17:00

Molnár Miklós Szombathely alpolgármestere meggyújtotta az adventi koszorú negyedik gyertyáját.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzatának 2016. évi utolsó közgyűlése.

2016.12.08 16:30

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere vezetésével a tisztségviselők és az önkormányzati képviselők közmeghallgatást tartottak.

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, és dr. Puskás Tivadar, Szombathely, Megyei Jogú Város polgármestere megnyitója, illetve köszöntője után átadták a Szent Márton díjakat. A díjakat dr. Puskás Tivadar polgármester, Illés Károly, Koczka Tibor és Molnár Miklós alpolgármesterek, Lendvai Ferenc tanácsnok, dr. Károlyi Ákos jegyző, Ágh Ernő, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Rettegi Attila, dr. Kecskés László bizottsági elnökök adták át. Az ünnepélyes díjátadás végeztével a tisztségviselők átadták Király Gábornak a díszpolgári oklevelet. A díjazottak és vendégek tiszteletére a pohárköszöntőt dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője mondta.

Tavaly volt az első, idén pedig a második olyan évfolyam a szombathelyi egyetemen, ahol a hallgatók aláírták a szerződéseket a duális gépészmérnöki képzés partnervállalataival. A duális hallgatókat a 3,5 éves tanulmányaik végén állásajánlat várják a cégeknél, ha jól teljesítenek a gyakorlatokon. A NymE Savaria Egyetemi Központban rendezett ünnepélyes szerződésaláírási ceremónián dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármester úgy fogalmazott: a szombathelyi duális gépészmérnökképzésben egy szükségszerű álom vált valóra, amely a város gazdasági megerősödését szolgálja.

Dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar polgármester és dr. Németh István rektor helyettes tartott rögtönzött sajtótájékoztatót és fogadást a Savaria Történelmi Karnevál GÉP-ÉSZ standján.

Szombathelyen az Államalapító Szent István Király Ünnepe alkalmából Harangozó Bertalan kormánymegbízott mondott ünnepi beszédet. Az ünnepi műsor után dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere megszegte a megszentelt kenyeret. Az ünnepségen részt vett Koczka Tibor, Illés Károly, Molnár Miklós alpolgármester, Lendvai Ferenc tanácsnok, valamint dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottság, és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális elnöke, illetve több önkormányzati képviselő.

A Schaeffler Európai Üzemi Tanácsának tagjait, valamint a Schaeffler AG HR vezetőjét, a Schaeffler európai régiójának ügyvezető igazgatóját, a Schaeffler európai régiójának HR vezetőjét és kollégáit fogadta a Városházán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor, Illés Károly és Molnár Miklós alpolgármester.

Dr. Puskás Tivadar polgármester mondott köszöntőt a Megyei Jogú Városok Szövetsége szombathelyi közgyűlésén.

A BPW-Hungária Kft. fennállásának 25. évfordulóján rendezett jubileumi ünnepségen mondott köszöntőt és ünnepi beszédet dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője. Fotó: Benkő Sándor

A református templom tornyának, harangjainak megáldásán mondott ünnepi beszédet Balog Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztere. A rendezvényen és az istentiszteleten részt vett dr. Puskás Tivadar Szombathely polgármestere, Koczka Tibor és Molnár Miklós alpolgármesterek.

2016.03.04 17:00

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ és a Szent Erzsébet Plébánia rendezett kegyeleti megemlékezést Szombathely bombázásának 71. évfordulóján. A Ferences templom Assisi Szent Ferenc Kollégiumának falán lévő emléktáblát dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly és Koczka Tibor, Molnár Miklós alpolgármesterek, Lendvai Ferenc tanácsnok, valamint dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője koszorúzta meg a város nevében, majd átvonultak a Berzsenyi térre, ahol Hende Csaba mondott emlékbeszédet.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata 2016. évi költségvetéséről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar polgármester és Molnár Miklós alpolgármester.

2015.12.19 17:00

Molnár Miklós Szombathely alpolgármestere a Fő téren felállított adventi koszorú negyedik gyertyáját gyújtotta meg. A fellobbanó láng jelezte, hogy már nagyon közel a karácsony, Jézus születésének napja.

A betlehemezők meglepetés műsora után dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere kívánt a Városháza dolgozóinak szeretetteljes karácsonyi ünnepeket, majd dr. Károlyi Ákos, Szombathely Megyei Jogú Város jegyzője köszönte meg az egész évi kitartó munkát a polgármesteri hivatal dolgozóinak és kívánt sikerekben gazdag új esztendőt mindenkinek.

2015.12.08 17:00

Molnár Miklós, Szombathely alpolgármestere mondott köszöntőt azon a jótékonysági aukción, amelynek bevételét a Markusovszky kórház pszichiátriai osztályának ajánlottak fel a szervezők.

Szombathelyen tartotta ülését a Megyei Jogú Városok Szövetségének Informatikai Albizottsága, amelyen a nagyvárosok informatikai vezetői az érintett szaktárcák magas szintű vezetőinek körében, konzultatív módon vitathatják meg az önkormányzatokat érintő kérdéseket, új megoldásokat és jó gyakorlatokat. Az ülést dr. Puskás Tivadar polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetsége Informatikai Albizottságának elnöke vezette, aki köszöntötte az ülés résztvevőit, és bemutatta Szombathely Megyei Jogú Város fejlődését. A rendezvényen részt vett Illés Károly és Molnár Miklós alpolgármester, és Lendvai Ferenc tanácsnok is. A rendezvényen adták át az elismerést, amely tanúsítja, hogy Szombathely város honlapja elnyerte az Év honlapja 2015 címet.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata és a STYL Fashion Kft. támogatásával bruttó 36 millió forint költséggel alakították ki az új ruhaipari képző központot a STYL Fashion Kft. épületében. A tanműhely avatásán köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Molnár Miklós alpolgármester és Rettegi Attila önkormányzati képviselő, a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum főigazgatója. Avatóbeszédet mondott Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár.

Szombathelyen, "A segítés városá"-ban jótékonysági aukcióra hívta fel a sajtó figyelmét a rendezvény fővédnöke, Molnár Miklós alpolgármester. A december 8-án a Cafe Freiben szervezett aukció bevételét a Markusovszky Kórház Pszichiátriai osztálya kapja, melyet az osztály tornatermi berendezésére, felszerelésére fordítanak.

2015.11.17 18:02

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Puskás Tivadar, Szombathely polgámestere a Városházán aláírta a Modern Városok Program címmel indított kormányprogram szombathelyi szerződését. A megállapodás legfontosabb pontjai a következők: A teljes foglalkoztatást elérte a város, ezért új munkaerőre van szükség. Ennek érdekében önkormányzati lakásokat kell építeni. A feladat elvégzéséhez szükséges részleteket egy közös munkacsoport dolgozza ki. A kormány elősegíti egy új multifunkcionális városi közszolgáltatási telephely kialakítását, amelyet 1,5 milliárd forinttal támogat a kormány. Központi forrásból megépül a dozmati víztározó. Felújítják a herényi Gothard-kastélyt, megépül egy új zarándokszálló. A Kossuth-díjas keramikus Schrammel Imre hagyatékát vagy új épületben, vagy a kormányzati forrásból felújított Szombathelyi Képtár épületében helyezik el. A Szent Márton-terv alapján a kormány az első ütemben már 2,5 milliárd forintot adott a katolikus egyháznak, másik 2,5 milliárdot pedig Szombathelynek. A terv megvalósítására második ütemben 5 milliárd forintot kap Szombathely városrehabilitációs fejlesztésekre. Ezen kívül a Szent Márton-év programjainak lebonyolítását 800 millió forintttal segíti a kormányzat. Új helyre kerül a buszpályaudvar, megépül az Éhen Gyula téren az intermodális pályaudvar. Sportfejlesztések is lesznek: kormányzati pénzből fejlesztik az Illés Akadémiát, a Király Sportcentrumot és a Fedett Uszoda harmadik ütemének megépítéséhez 2,6 milliárd forintos támogatást ad a városnak a kormány. Megépül Szombathely és Kőszeg között az új kétszer kétsávos gyorsforgalmi út, illetve kétszer kétsávos lesz az M86-os várost elkerülő új szakasza.

Molnár Miklós Szombathely alpolgármestere mondott köszöntőt és Rasperger József grafikus nyitotta meg az Új Irokéz Galériában a Kapcsolatok című fotóművészeti visszatekintő kiállítást.

Programok

Kiemelt rendezvények: Adventi vásár Szombathely 2018

Időpont: 2018 November 23. (Péntek) 17:00

Szombathelyi Swietelsky Haladás - DVSC (Sport)

Szombathelyi Haladás Stadion, Szombathely, Rohonci utca 3.
2018 December 15. (Szombat) 17:00

Még több Sport ...
Falco KC Szombathely - KTE-Duna Aszfalt (Sport)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2018 December 14. (Péntek) 19:00

Még több Sport ...
Vas Megyei Kosárlabda Bajnokság (Sport)

SZMSZC Gépipari és Informatikai Szakgimnázium tornaterme, Szombathely, Rohonci utca 10.
2018 November 28. (Szerda) 20:45

Még több Sport ...
Vas Megyei Kosárlabda Bajnokság (Sport)

Nagy Lajos Gimnázium tornaterme, Szombathely, Dózsa György utca 4.
2018 December 05. (Szerda) 20:20

Még több Sport ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...