Minőségpolitika Minőségprogram Beszállítók listája Tanúsítvány

Minőségpolitika

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala minőségpolitikája

1.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett a minőségirányítási rendszer bevezetésében és annak folyamatos működtetésében, annak érdekében, hogy a korszerű, hatékony közigazgatás meghatározó eleme az egységes alapelveken, struktúrában működő feltételeknek megfeleljen.

2.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett annak érdekében, hogy az önkormányzati testület hatékony működéséhez szükséges törvényességi, hatékonysági követelményeknek megfeleljen.

3.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett annak érdekében, hogy a hatósági és közigazgatási ügyintézésben erősödjön a szolgáltató jelleg és minél szélesebb körben megfeleljen a lakossági igények korszerű és szakszerű kiszolgálási követelményeinek. Elvárás, hogy a város lakossága érdekében szerezzen érvényt a kötelezés tartalmi döntésének.

4.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának célja az önkormányzati vagyontárgyak eredményes kezelése fenntartása és hasznosítása, az önkormányzati vagyon ésszerű gyarapítása.

5.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett a jól képzett, feladatát eredményesen ellátó, az önkormányzathoz lojális, megbecsült személyi állomány biztosításában, továbbá a köztisztviselői kar szakmai továbbképzésében.

6.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett a hatékony szolgáltató ügyintézés mellett, mely érdekében folyamatosan fejleszti és működteti jelenlegi informatikai rendszerét, és kinyilvánítja azon szándékát, hogy az egységes közigazgatás érdekében folyamatszervezésre épülő integrált informatikai rendszert alakít ki.

7.) Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett a helyi közszolgáltatások körébe tartozó intézmények, gazdasági társaságok szolgáltatási színvonalának emelésében és a szolgáltatásokat igénybevevő polgárok megelégedettségének javításában, mely érinti az egészségügy, közművelődés, oktatás, szociálpolitika, lakásügy, sport, környezet- és természetvédelem területét.

8.) Elvárás, hogy a munkatársak elkötelezettek legyenek Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala minőségpolitikája iránt, munkájuk során érvényesítsék a Minőségügyi Kézikönyv előírásait

Ennek érdekében bevezetjük, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségügyi rendszert.

Szombathely, 2010.november 05.

Dr. Puskás Tivadar
polgármester    

Programok

Sport: Falco KC Szombathely - Alba Fehérvár

Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
Időpont: 2018 Május 28. (Hétfő) 17:45

V. Pinka-völgyi Halas Nap (Sport)

Vas Megyei Horgász Szövetség, Vaskeresztes , Fő utca 96.
2018 Május 27. (Vasárnap) 06:30

Még több Sport ...
SWIETELSKY HALADÁS VSE - Rába ETO (Sport)

Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2018 Május 29. (Kedd) 19:00

Még több Sport ...
Szóra bírt csontjaink (Savaria Múzeum) (Előadás/Kiállítás)

Savaria Múzeum, Szombathely, Kisfaludy Sándor utca 9.
2018 Február 08. (Csütörtök) 17:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Életmű - Szyksznian Wanda grafikusművész kiállítása (SZOMBATHELYI KÉPTÁR) (Előadás/Kiállítás)

Szombathelyi Képtár, Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
2018 Március 14. (Szerda) 10:00

Még több Előadás/Kiállítás ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Adatok betöltése, kérem várjon...